Labdien!
Pēdējā laikā apsveru domu par jauna auto iegādi un ir iekritis acīs Subaru (zemāk tiešsaiste uz oficālā pārstāvja mājaslapu)
http://www.adrem-auto.lv/pieejami-sodien/2004/
Es par Subaru pa lielam neko nezinu. Esmu skatījis un meklējis info dažādos saitos, taču grūti saprast, jo domas krasi dalās. Taču linkā redzamais liekas tīri simpātisks - gan salons, gan ārēji. Bet intersē sekojoši jautājumi:
1. Rūsē smagi? (Lasīju dažādo saitos par vecajiem, ka tiem esot tāds izteikts paradums. Kā ir ar 2008. gada modeli?)
2. Degvielas patēriņš (Rēķinos, ka noteikti būs vairāk, jo 4x4, bet cik apmēram pilsētā un ārpus tās)
3. Salons (Lasīju, ka cilvēki sūdzās par audio un salona kvalitāti. Skaņa briesmīga un visi paneļi ļoti plasmasīgi. kā rezultātā nav labi )
4. Ērtums (Saprotu, ka WRX un STI modeļi ir cieti, jo tak sporta autiņi, bet vai šādam ne tik izteiktam sporta auto arī tāda pati problēma)
5. Rezerves daļu izmaksas ( Es te domāju tieši par tekošajām detaļām - bremžu klučiem, utt., ja, piemēram, salīdzina ar e46)
Patiesībā interesē jebkas, kas varētu šķist svarīgi zināt par auto. Galvenie + un -.