White_Trash rakstīja:Rudzons rakstīja:saistosha teema arii man par jaudas pacelshanu, shodien sapratu to, peec bmw E90 duumu ostiishanas. ( lai gan veel jaaiemacaas ar scooby dragot, daudz samiseejos) kautkaads 3l bendziins tochna biija... bet tas taa, man vairaak interesee, cik HP. var izstureet pats EJ20G open deck bloks ar galvaam? saliekot iekshaa kaltos klanjus un virzuljus? nopirku otru dzineeju, gribaas salikt vismaz liidz 300hp, nesapnjoju uz kosmosu, gribaas,lai ir vismaz vairaak par standartu... un veel, vai WRX EJ205 arii nav open deck bloks jo EJ207 (STI) sakaas jau semi closed deck?
Rudzononkul, cik tev gadu? Neenu, katram jau laikam savs, bet celt subaara jaudu tikai taapeec, ka 'ostiijis viena bmw duumus'? Varbuut jaudaa nemaz nebija vaina? Un, ja vien mineetais E90 nav tavs pazinja, ar ko 'pameeriities' vareesiet atkal un atkal, kameer tu beidzot vinneesi, tad kaada ir varbuutiiba, ka tu veel kaadreiz vinju satiksi un piedabuusi 'ostiit savus - nu jau jaudiigos - duumus'? OK, ljaushos tavam slapjajam sapnim veel nedaudz... pienjemsim, ka tu pacelsi savam wrx jaudu un satiksi veelreiz to pashu E90... bet varbuut kopsh juusu peedeejaas tikshanaas reizes arii vinjsh buus nodomaaajis: 'baac, tikai knapi to stock wrx izcirtu... shitik shvaka jauda, mosh jaanochipo vai jaaieliek motors no M3' un atkal izcirtiis tevi ar visu tavu pacelto jaudu.
Es nez, tie tikai mani 2 centi
gadu daudz,bet izslimojis veel neesmu.. man jau taa i likaas ka vaina biija manii, ne subaaraa. bet tik un taa, prieksh seviim, standarts ir par iisu, kaapec nenjemt no dzineeja to ko vinjsh var iedot, sapraata robezhaas.. taapeec ievaacu info, cik daudz tur standarta open deck bloks ar kaltajaam iekshaam?