Sveiki!
Tātad lieta tāda, ka ir radusies vēlme iegādāties Subāru. Impreza 2000-2007. gada WRX'u, par cik neesmu miljonārs gribētos zināt vai vispār esmu spējīgs tādu aparātu uzturēt, jo runā ka nopirkt nav māksla. Protams tas ir izstiepts jēdziens cik izmaksā, jo dažādi braukšanas stili u.t.t. braucējs esmu mierīgs, laiku pa laikam pamocot to mašīnu kurā sēžu, protams ja tas kaut ko vairāk izsaka
Gribētu prasīt Jūsu pieredzi, cik ilgi man izvilktu riepu komplets? Riepu cenas atrast pats mācēšu. Cik bieži un cik vid'ji varētu izmkasāt apkopes, cik noprotu šiem auiņiem apkopes jāveic biežāk. Degviela - vidējais patēriņš ikdienā ~10L? ja sāku trakot tad 15-20L? Noteikti vēl kaut ko nezinu, kādas lietas ko nespēju iedomāties, varbūt varētu kāds padalīties ar savu pieredzi, būtu ļoti pateicīgs.
Automašīnu plānots iegādāties uz pavasara pusi, bet varbūt ir kādas idejas par cenu cik varētu maksāt Subaru Impreza 2nd gen, var ar konkrētiem piedāvājumiem, tik jāsaprot ka tas pagaidām informatīvu nolūku dēļ, jo savu esošo mašīnu diez vai varēšu pārdot par sakarīgu cenu.
Paldies.