Labvakar visiem.
Tātad, mierīgi braukāju ar zaļu 3 golfiņu, kamēr mazliet aiz Bērzkroga sanāca papētīt grāvmalu, izrādījās diezgan dziļš, nācās atvadīties no golfiņa. Steidzami meklēju nākamo mašīnu, apskatīju plačos gan golfiņus universālus, gan Volvo v40 universāli, bija vajadzīgs darbam ietilpīgs zirdziņš. ss.lv uzgāju sarkanu imprezu universāli, it īpaši iepatikās ka 2000 gada, un 1000 eiras ar skati uz 10 mēnešiem. Braucu skatīties, izrādijās ķīpsalas istāžu centra īpašums, iepriekšējais īpašnieks sūdzējās ka priekš viņa par mazu, un vel ģimenē pieaaugums. Nu pēc auguma onkulis tiešām nopietns, viņam tiešām par maz vietas, izbraucām testa braucienu pa ķīpsalas teritoriju, man tieši laikā, pēc vietas daudzuma, beņķī jūtos arī ērti. Cik pēc viņa teiktā, pirms skates tika metināšanā iegrūsts ļoti daudz naudas, un cīk nolūrēju visu apakšu un arkas tad nekāds ruslans nemetās acīs, salons protams man ne īpaši patika, jo nebija kopts, kad bagažnieku atvēra tur vienreizējās krūzītes pa apli riņķoja, gandrīz sāku rēkt. Atļāva saimnieks man pastaigāt pa auto expo, lai varu padomāt, papētīju smukas mašīnas, un sieva pierunāja, tomēr braukājam pa copēm, un diezgan bieži ir nācies stumt golfiņu, tapēc izlēmām ņemsim, tātad šādi kļuvu netīšām par subaru īpašnieku, par ko nejūtos apbēdināts, ja protams nebūtu viņam apetīte, salīdzinoši ar golfiņu.
Tātad:
2000. gada Subaru impreza universālis GL AWD (ja protams var ticēt uzlīmei uz dupša.)
Tehniskajā pasē nav rakstīts, bet saimnieks teica ka 1.6 atmo.
Krāsa sarkana.
Elektriskie stikli, spoguļi, dupšu apsilde, kondicionieris.
Padarītie darbi:
Ja godīgi pēc vecā saimnieka, tehniskais stāvoklis bija gandrīz ideāls, neskaitot salona kārtīga tīrīšana. Aiz aizmugurējiem beņķiem varēja atrast viņa bērnu nedarbus, salmiņi, čipšu paliekas un daudzas aizmirstās rotaļlietas.
Stiklu tonējums bija burbuļains, tāpēc likvidēju un pagaidām pabraukāšu akvārijā, kamēr netikšu līdz tonēšanai.
Tā kā nepatīk, neadekvātas uzlīmes, likvidēju LV uzlīmi un to smaidiņu kas uz loga, kaut kad braucu pakaļ vasaras riepu komplektam uz ķīpsalu, vecais saimnieks bija sašutis par uzlīmi, bet nu ko padarīsi, tagad šis bubaru ir mans īpašums kaut arī pagaidām nebubina.
Salaboju aizmugurējo logu tīrītāju, nācās pa šrotiem pameklēties plastmasa zobratu, bet labs cilvēks izlīdzēja.
Paneļa apgaismojumu savedu kārtībā, jo neredzēju kādu gaisu regulēju.
Vel jau daudz sīku darbiņu kas jāpadara, bet to pastāstīšu kad likvidēšu.