zepluto rakstīja:Jusis rakstīja:Man arī pabija nagos šitāds exemplārs, tikai GT. Arī piebraucu dzinēju 2k km. Šefs tagad vizinās un mute smaida. ADREMā čaļi teica lai braucot 15k un tad apkopi, bet kaut kā nē, uztaisīju uz 8k km. Galīgi negribās iekraut motoru maisā.
Man jocīga sanāca situācija ar apkopi. Auto ņēmu DE jo LV nevarēja piedāvāt vajadzīgo + cipars DAUDZ saldāks. Servisa grāmatā ielīmēts čāders it kā līdz 45K apkope bez maksas (15k x 3), kad aizbraucu uz ADREMu šie man pateica ka tas tā kā nedarbojas pie viņiem, jābraucot uz DE, kaut gan servisa grāmatā skaidri un gaiši rakstīts VISĀ EIROPAS SAVIENĪBĀ Vai nu kaut ko muķī, vai vienkārši negribāja haļavu taisīt. Tad es paprasīju lai lej man ne to 5w30 ūdeni, bet normālu eļļu ja jau pats maksāju apkopi. Biku pastrīdējāmies bet beigās ielēja 10W60
Jusis - mega paldies par savu feedback. Kā reizi aizdomājos par to eļļas jautājumu. Tagad skaidrīte - ja jau pats maksāšu par neplānoto apskati/eļļas mai;nu, tad lai lej 10W60. Aizdomīga tā oriģinālā "sula". Tikai papildjautājums - Tev ar to eļļu vnk beidzās ar mazu strīdu? Nebija citu sankciju, ķipa - garantijai kaput, utt? Vnk nav nācies saskarties ar garantijas apkopēm, utt.
Jau iepriekš paldies.
Strīda nebija nekāda, saprotoš čalis trāpījās. Laikam jau nav ne vainas arī tai eļļai ko viņi lej, bet man kaut kā gribējās kaut ko labāku. Tā, starp citu - pirmo neplānoto eļļas maiņu tjipa uz 2k vari pats taisīt jo tā nav obligātā. Es piemēram pats aizbraucu uz TC MOTORS (par cik tuvu darbam) un nopirku eļļas OEM filtru, tā lai izskatās skaisti, pats samainīju un viss. Tāda apkope viņiem netiek fiksēta nekur, un tas ir tikai un vienīgi uz Tavas sirdsapziņas.
P.S Ja ir vēlme varu sadabūt šķiedras pannu lielā ar bampera kantīti