Sveikiņi visiem !!!!
Uzreiz atvajnojos ka nelieku garumzimes un bus kļudas
Beidzot es saņemos kaut ko uzrakstit un paradit
Tadat , tika iegadats STI 2006 , 90 000 km - Pec subarovodiem tas ir vislabakais izpildijums , man ar šis ļoti patik Ka es nonacu lidz šim .... Nez kapec izdomaju ka jatirgo savs WRX 2003 kura bija ieguldits daudz lidzekļu un dveseles , un jaņem BMW 530 d ar M paku 2007 g , ilieku sska savu Subu , un mekleju Bemkas ,, bet dvesele bija nemiers
Laiks gaja un uzrodas vairaki pirceji mana WRX ... nemiers palika vellielaks Un viena diena , kaut ari tas nebija viena diena bet meneša ilgs process ,, mans Subis tika nogadats gadigas rokas jaunajam saimniekam , man bija prieks par viņu un žel sevi Jo nesapratu kapec es to izdariju Un tad viena jauka diena braucot ar veco pasatu , un skatoties cik daudz to BME E 60 ar M pakam un Bez , sapratu ka nafig man tas komforts un M paka Tie ir tik daudz ka nav nekadas individualitates ....ka peleka masa ....
Kaut ari Bembis ari nav nemaz tik slikts braukšanas ziņa it ipaši uz taliem gabaliem , bet tikai ar pilno M paku (nav domats dzinejs )
Sieva redzot manu skabu seju , pajutaja -varbut tad meklejam jaunaku WRX HAWKEYE modeli ...mani ilgi nevajadzeja pierunat Un es teicu ,,,Yeahhh protams kapec ne , jo nobraucot ar savu WRX 3 gadus , es nebiju braucis ar tik labu auto kurš man tik ļoti patiktu
Sakas ilgas meklešanas , ta ka par HAWKEYE WRX 2006 viens čalis paprasija kosmoss cenu , un neka pratiga nebija , meklešanas process palika lens , un tad es izdomaju ka varbut tomer vajadzetu STI ... jo visi man tik teica ka ta ir cita Fiča un es LOL tam neticeju Lidz es neizbraucu ar to BRINUMU
TICIET man tie kas saka ka WRX ir kas lidzigs -BULL SHIT , tas tuvu nav tam . ( doma ir par standarta WRX un STI salidiznajumu ) !!!!!
Apskatot STI Jurmala un saprotot to ka taja jaiegulda oioioi cik daudz vel un ka tas nemaz nav tik laba stavokli es biju gatavs pirkt to ( godigi sakot tas bija zem videja stavokļa auto -negribu iedziļinaties )
Labi ka istaja laika paradijas TIMER un teica lai es nesteidzos un viņš pajautas vienam čalim vai tas netirgo savu STI , jo tas ieminejas ka it ka varetu ... sakas ilga nervoza gaidišana , un BAC viena diena es dabu ziņu ,,sakas sarakste ar ipašnieku , tad es to aspkatijos un izbraucu , SAPRATU TAS IR MANS Stavoklis nav ideals , bet priekš STI tuvu Tam
Vesture šim STI bija ļoti laba un saimnieks ari labs , tads kurš rupejas par savu Subu .
Šim STI tika veikti visadi uzlabojumi un lidzi iedoti pat R17 oriģinalie STI diski ar ļoti labam ziemas riepam .
BLITZ NUR SPEC R izplude visa garuma
Virsbuve tika izvilktas 4 buktes
Auto pilniba nopulets
Braukšanas ziņa SUPER , var čillot un var trakot , manis pec labs ikdienas auto .Ka mans labs draug kuram ir BMW E60 530 d 2006 ar M paku -teica ka STI nemaz nav ciets un viņam ka istam driftotajam STI ļoti iepatikas Tam ir sava dvesele un aura ar to ir patikami parvietoties un tas nav domats cilvekime kuri brauc no punkta A lidz punktam B
Vienigais minus kas man nedaudz trauce , varetu but vairak vietas aizmugure
Tuvaka laika tiks veikti visadi mazie uzlabojumi
Te dažas bildes , varetu vel daudz ko sarakstit bet laikam jau pietiks vis kas saprot SUBARU STI tie sapratis
P>S zinu ka ipriekēkjais saimnieks nopirka sev jaunu STI 2015 un es tada esmu sedejis , vietas ir daudz vairak neka lidz šim un es jau esmu gatavs tadam
Un te mans EX WRX