Sveiki visiem.
Tad nu beidzot esmu nolēmis uztaisīt topiku par savu Fori.
Viss sākās ar to kad biju UK, bet apnika tā sala un nolēmu kad jābrauc mājās, tad nu sākās auto meklēšana. Man tās prasības bija 4x4, dīzelis un universālis, lai zaļumos teltī nav jāguļ. Tika skatīti volvo, mercedes, vw, raudi, Toyota, viss iespējamais. Tad nu parādījās vw passat b5.5 1.9tdi 4motion, gandrīz max komplektācija, navigācijas nebija. Super, rakstu bračkam kad jābrauc skatīties, tūliņ spiežu sūtīt, pēkšņi vēstule no bračkas - tiko nositu cenu vienam pasatam, atsūta linku, jap tieši tas ko gribēju... Protams franču valoda skanēja pa visu māju, bet nu teicu lai labi ripo. Atkal vaļā eses. Lv un meklējam, Aaaa tad pieslēdzās otra pusīte un saka kad obligāti jābūt apsildāmie sēdekļiem, ok.
Tad atvēru subaru sadaļu, skatījos Imprezas, tad atcerējos par foresteriem, atveru vaļā un tur sarkans, s turbo, ādā ar siltiem sēdekļiem, lielo lūku, man šķiet pietrūks tikai kompass un 6cd changers, bet tā viss ir. Cena 1800, sāku skatīties ko tā izrādās anglis, ok. Bet nu pēc 15 min mašīna bija aizrunāta un vēlāk arī nopirkta. Paldies rallyworkshop džekiem par superīgo attieksmi un pacietību, sapratni. Tad nu man kā antiLPG personai ir sarkans gāzi ēdošs foris. Iet super, var iebraukt visur kur man vajag un nevajag, patīk tagad ieraut kkados mazajos ceļos kas nav paredzēti masām. Mēģināšu topiku updeitot cik bieži varēšu.