dzubars rakstīja:Nu jā, tā ir ja nav uzreiz zināma visa autiņa vēsture, vai arī tad ja Tu pērc viņu un reāli neredzi un nevari aptaustīt kā bija manā gadījumā, kad ieraudzīju visus to sūdu čupu , kaad jau bija par vēlu atpakaļ dot... Bildēs viss ir skaisti.. Bet nu jau evo VI drīz būs gatavs, ceru ka līdz ziemai būs nokrāsota un salikta.. lai var tā kārtīgi pa sāli nodot:) Vēlāk iepostēšu kādu rakstu kā kas tapis un būvējies- jo auto ir tikpat kā no jauna uztapis:)
nop, es viņu neatvilku no štatiem. Bija doma vilkt, bet beigās neviens labs variants nebija. Bija viena uz ko tēmēju, bet tajai es biju 2. rindā. 1. čalis uzreiz paņēma.
Pērkot savējo, palielam jau zināju, ka nav nekāds svaigais eksemplārs, bet cena bija salda, Ja 8tās grozās cenā ap 8 k Ls, tad dabuju par 1/4 lētāk, turklāt negribēju ar aktīvo, līdz ar to izlēmu par labu šim pašam. Kā sapratu no iepriekšējā īpašnieka, tad viņš viņu esot nopircis ļoooti sliktā stāvoklī (laikam, no tā paša, kurš motoru nokāvis) un ielicis ap 2k Ls, lai mašīna būtu ok. ar līdzīgu domu pirku arī es, lēnā garā novērst visus sīkumus un rezultātā iegūt mašīnu, kādu vēlos es, nevis nopirkt kkādu itkā labā stāvoklī, bet kura mani pilnībā neapmierina
P.S izklausās super, Tavs projekts !