ExCess rakstīja:Nu jāāā.. -īgi..
Es varbūt arī varētu iedomāties, KA un KAPĒC neizveidojas 4x gadā pirts pasākums ar TIK daudz cilvēkiem, ka iekšā nevar tikt, un vajadzīgs iepriekšējs pieraksts, - nu, kaut vai tā pati lielķeza, katra individuālā aizņemtība un sen sastādīts taimtābelis, ka tik fiksi (dažu dienu laikā) nevar pārcelt/atcelt ieplānoto, gan jau varbūt kādam nekādas pirtis, kopīgas iedzeršanas un paļerkšķēšanas un nekas tamlīdzīgs nav aktuāls utt.. Bet nu, pavisam TĀ, ka neierodas vispār NEVIENS..??!! Arī es esmu pārsteigts (nepatīkami)..
Pie tam, ja TĀ paņem - tas jau ir OTRAIS pasākums, kurā ar apmeklējumu ir TIK dramatiski sūdīgi, tā kā - nekāds brīnums, ka 2xR TREŠO pasākumu diez vai rīkos.. (lai gan, JA tomēr - tas tiešām BŪTU brīnums!) Ok, pagājušo reizi BIJA jautri un forši, - neskatoties uz to, ka cilvēki bija uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi (un JA es varēt tikt, arī šoreiz noteikti būtu gāzis, poo cik cilvēku, - kautvai tad 3atā būtu pasēdējuši), - bet tik un tā, par kaut ko jau tas liecina, - ja DIVAS reizes pēc kārtas atsaucība, kaut teorētiska, robežojas ZEM 10 cilvēku sastāva, a reāli "dzīvi" dalībnieki labi ja 4-5 gab. novācas, un i to tikai pirmajā reizē..
HVZ.. Draņķīgi..
Možka nākošreiz (JA vispār būs nezkāda "nākošā" reize) kādiem aktīvistiem savā starpā jāsazinās caur mobtel/PM, jānolemj, ka vismaz tik-un-tik gab. konkrētā datumā TIEK un patiešām IET UZ PIRTI, - un miers, topikā var iemest, ka tad-un-tad tie-un-tie iet uz pirti, un ja ir vēlme, interesenti var pievienoties.. Pretējā gadījumā - tiešām, izskatās, ka ar aktivitāti/atsaucību/ieinteresētību ir pilnīgā D...SĀ, un nekas prātīgs ar šādiem kopaicinājumiem nav panākams, lai arī CIK skaista un par kādu maļinu būtu ideja..
P.S. jau uz priekšu piesakos - JA kāda diskusija kādreiz notiks par kādu potenciālu datumu - es esmu IN, un (iespēju robežās) noteikti piesakos arī kā potenciāls dalībnieks!
P.P.S. par manu quote augstāk - tas, protams, bija džouks - vēlējuma izteiksmē.. domāju - možka tu arī smiesies.. bet nu, tādi joki gan patiešām ir ar piepildīšanās koeficientu tuvu nullei..
P.P.P.S. bet BMW gan nepērc!..
Tu gadijumaa kada partijaa neesi? tik gari runaat, to ko var pateikt divos teikumos
p.s. neiespringsti - vienkarshi shutka