Lai Heniss nesadomaajas (nesaaudzee veel garaaku gunaaru), ka uz 750 useru ir tikai 50 spainji, pieteikshu te savu ar.
Par tehniskaam lietaam neko neraxtiishu. Dariits tai mashiinai ir dakuja viskas un tikpat arii ir draa*ts ir.
Spainis kaa jau spainis- 97.gada vagons, kursh jau no pashas pirmaas dienas "granti nav redzeejis"! Pirmais iipashnieks Aivis Egle.. otrais Anrijs Jesse.. bet jaasaka, ka abi ir diezgan labi kopushi to spaini.
Taalaak ielkikshu kaudzi bildes un miers un nemaz nedomaa kaads te kliegt par bilzhu skaitu
Taada shii paljurka izskatiijaas taalajaa 2002. gadaa veel Egles iipashumaa
te kautkaadus 4 vai 5 gadus veca bilde, kas gozeejaas arii spooooooorta zhurnaalaa Forsaazha
te viens cMuX biUzHuks no maniem pirmssaakumiem
tad saaku mazliet shkjuuneet to mashiinu- piekraasoju tur sho to, pat ljooooti ciitiigi uzliku smukas luupas kaa priekshaa, taa aizmuguree, tikai taas iztureeja vien paaris nedeeljas- aizmugureejo sakapaaja grants, bet prieksheejo panjeema kruumi. tad es sapratu, ka nevar buut smuks un gaazhams aparaats vienlaiciigi un atmetu izskatam ar roku
nu un tad te panesaas- darbiibaa:
pirmais starts rallijaa
un te peec finisha mans fanklubs _pilniigi skaidraa praataa_ uztaisiija plakaatu, saukli un visu paareejo ko vajag kaartiigam srallistam
nu un dazhas bildes no rallijiem un trenninjiem
pa lakstiem nedaudz
tas visa deelj paljurka ir paaris reizes degusi (bremzes, mators).. kruumus, valjnjus, graavjus, mazus kokus utml taa sauc par saveejiem utt
un es jau neskaitaamas reizes esmu veeleejies aizbraukt ar to spaini uz shejieni:
daudziem parasti ir jautaajumi:
"Kaapeec balta haube?"- taa ir legjenda un nekad arii to nepaarkraasoshu
un otrs ir: "Kaapeec tieshi vagons?"
reku lieliski piemeeri kaadeelj: :naac:
ar to koceni uz jumta nobraucaam 100km pa shoseju veel taadaa normaalaa tempaa- patika shoferu reakcija..
ir gan 2 ritenju komplektus kur iemest, ir kur mazaa ratus iestuukjeet..
bet patiesiibaa tajaa taalajaa gadaa kad pirku, imprezu piedaavaajumi tirguu bija uz vienas rokas pirxtiem saskaitaami un maniem 2 nosaciijumiem (spainis ar zinaamu veesturi un cenu liidz 10k eur) atbilda vien 2 miskastes- otra tagad no taam ir userim rusty
viss