nu....
doma sekojoša.
bija vasara. sēdējām kā tādi strazdi uz jumta...
pienacis nelaiks un uz jumta vairs nepasēdēsi. ņemot vērā to ka mūsu pulciņam tāda īsta "bāze" nav, bet vajadzētu gan - tad radās doma ka jāuztaisa kāda normāla biedrības pasēdēšana. nu taa pa istam.
jāatrod pirts, jāsāpērk paika (piemeram daudz veseliga galja) un viskas cits garsīgs (tipa dažiem dzērveņu 07, citiem zelonaja marka), jāpaker kāds dvd ar karaoke īstām klasikas latviešu diesmām (tikai aparāts jādabū), un jābrauc uz PIRTI
šis jautājums jau īsumā šovakar tosaa tika apsriests. tā uz fikso itkā pa muti neviens nedeva. tipa varētu jau.
tika izteigta doma ka ja reiz es saku, tad jādod konkrēta vieta, kad, kur, kas, cenas utt.
sorri, vietu nezinu. nedomaju ka ja novācamies kādi, nu vismaz 10gab bubaristi, būs dārgi.... (tobish, nedomaju ka uz purna buus dargi). ja vieta liela, var panjemt draugus liidz. varbuut
tākā, welcome, kas zin kur ir kas, kas pārbaudits, kur būts! rakstiet, izsakieties. neklusejiet.
es balsoju nevilkt garumā, laižam nākoš piektdien 6novemberii, tiekamies ap 19:00 (var jau ātrāk, bet man maneejie RR jāsavāc vēl no dārziņa pēc darba)