Plānoju mainīt dubļusargus un pēc šeit sabrowzētas info brauu uz Latvijas Ķīmiju. Jāsaka, ka te atradu diezgan neprecīzu info, tapēc uzrakstīšu sīkāk - moš kādam noder.
Tātad: jābrauc pa Lubānas ielu Dreiliņu virzienā un aiz krustojuma ar Katlakalna ielu (pirms kapiem) meklē labajā malā automazgātuvi un kravas auto riepu maiņu, aiz tās griežas pa labi iekšā un pie pirmās iespējas - atkal pa labi. Sanāks braukt virzienā atpakaļ uz centru, gandrīz paralēli Lubānas ielai, apbraucot itkā tam riepu servisam no otras puses. Tas ceļš galā pagriezīs pa kreisi (vajadzēs uzbraukt nelielā uzkalniņā) un tajā vietā būs paliels laukums un uzreiz kreisajā pusē vārti ar stop zīmi. Pa tiem iekšā un kādu gabalu taisni uz priekšu un griež pa labi - tur uz angāra (angārs paliek kreisajā pusē) būs dzeltens uzraksts "Latvijas Ķīmija". Pie iebraucamajiem vārtiem var piebraukt arī no Katlakalna ielas, bet man šitas variants likās ērtāks un arī ceļš tur labāks. Tad jāiet iekšā vidējās durvīs (noliktavā) un jāprasa krāsainās PVC(?) loksnes. Viņas ir 40 cm platos ruļļos un pēc garuma nogriež cik vajag. Tas, ka tur var nopirkt sagrieztas loksnes (sabrowzēju s-power forumā) nav taisnība - viss uz metriem. Ir melna, zila, sarkana, caurspīdīga un laikam vēl kautkādas krāsas. Es sarēķināju, ka priekš 4 dubļusargiem man pietiks ar 1,20 m. (sanāk 4gabali 30x40cm). Metrs maksā 9,- ls tā ka man kopā sanāca biš pāri 10 ls.