Emis rakstīja:Dieviņ mīļais es gandrīz no krēsla nokritu kad ieraudzuiju txt "nevēlos braukt jo nav Teratripa" Attopies lidz Teratripiem tur vel augt un augt sākumā jāiemācas karti nolasit....
Runājot par riepām ar radzēm var noraut diskābeli, jo uz doto brīdi ar radzēm ir aizliegts pārvietoties..... ja tehniskais komisārs tomēr tev atļaus braukt tad vel pastāv tāda iespēja ka par tevi kāds iesniegs sūdzību, ja nobrauksi labāk nekā sūdzētājs un tad jau gribot negribot norausi diskābeli
P.S. tiek meklēts velviens komandas auto lai varētu apsteigt subarupower komandu kopvērtējumā
Es parasti nekasos un nekomentēju citu domas, bet šitais raksts man parāva masā , jo lai labi startētu teratrip ir nepieciešams (ja negrib p.....s ar velodačikiem), runājot par karti vai leģendu, protams, tā ir japazīst un jāprot nolasīt, ko par mūsu ekipāžām var teikt droši!
Par riepām runājot (ja esi lasījis nolikumu, vai vispār zini kas tas ir), tad tur ir jābut E simbolam, bet riepas radžotas nedrīkst izmantot no 1.maija līdz 1. oktobrim ! Un izklausās, ka sūdzību iesniegt varētu tu pats, ja tā satraucies!