Runa ies par atsevishcu forumaa registreetu biedru attieksmi pret forumu, lidz ar to netieshi arii pret parejiem lietotaajiem!
1) Marek – es ceru, ka tu turpmaak pietureesie pie sapratiigiem foruma lietoshanas noteikumiem, nav vajadziibas pie konkreeta servisa teemas apspriest savu pieredzi citos servisos – tas neatbilst teemai!
Turklaat administrators izteica luugumu (lasiit pie teemas), bet arii pectam Tev tomeer bija jaieraksta komentaars, kas atkal neatbilst teemai! Normaali, kulturaali cilveeki ieveero luugumus!
Tev neviens neliedz izteikt domas, vienkaarshi dari to atbilstoshajaa topikaa! Ja tev pasham gruuti samekleet, es to izdariiju tavaa vietaa...
viewtopic.php?f=23&t=490&st=0&sk=t&sd=a
Tapat Tev neviens neliedz izveidot teemu, konkreeti par krasoshanas darbiem, kuraa gari un plashi vareesi stastiit par savu pieredzi, cenaam, publiskot telefonus, adreses, vari pat veikt aptaujas, statistiku veidot, dari taa! Daudzi Tev buus pateiciigi....
Un ja nu galiigi nervi netur un nespeej “noriit” - teema “Bljautuve”....
2) Kopumaa par forumu, es ieteiktu pashiem padomaat un nepiespamot pirkshanas/pardoshanas, tehnisku jautaajumu, pakalpojumu, riikoto pasaakumu topikus! Es stipri shaubos, ka tie daudzie, kas sheit tirgo savas mashiinas ir sajuusma, ka pie paardoshanas topika seko n-taas lapas ar taadu spamu kaa piemeram “ko nemsi vietaa?”, “njaa, smuks gan”, “es jau panjemtu, bet nav par ko” uut. Un tas, kursh uzdod konkreetu jautaajumu par teemu, peectam lasa cauri visu spamu, lai atrastu atbildi! Vai pie tehniskiem jautaajumiem atbildes dod cilveeki, kas auto kapotu pacelj tikai un vieniigi lai ielietu logu shcidrumu! Taadu piemeeru ir loti daudz, nav iespeejams visus uzskaitiit....
Principaa valda bardaks, ko pashi radam!
3) Ja ir veleshanaas spamot – ir vairakas teemas, kur to var dariit, principaa par jebko, pat ir blautuve, kur var izteikties da jebkaadiem vardiem, kaadi tik vien naak praataa!
Katrs var izpausties, bet veelreiz atkaartoshos – attieciigajaa topikaa!
Loti ceru, ka neesmu veltiigi rakstiijis, bet kaadam tomeer liks aizdomaaaties un kopiigi veidosim forumu labaaku un pashiem buus patiikamaak tajaa “uztureeties”!