Neparastie KASKO apdrošināšanas pieteikumi
Lūk, seši neparastākie KASKO apdrošināšanas gadījumi, ko apkopojusi AAS "Balta".
1. Lapsene pa lūku
Braucot pa automaģistrāli Veclaicene – Rīga ar atļauto ātrumu 90 km/h, Inčuciema pagastā pa atvērto lūku automašīnā "VW Caravelle" ielidoja lapsene, novēršot šofera uzmanību, kā rezultātā šoferis nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā.
2. Trolejbuss pret auto
Braucot pa brīvības ielu, krustojumā ar Kalpaka bulvāri iekļāvos auto joslā. Pie zaļā gaismas šķērsojot krustojumu ar ātrumu 5 km/h, manam auto virsū uzstūma atpakaļgaitā ripojošu trolejbusa vagonu, ko stūma trolejbusa pasažieri. Vadītāja esot atlaidusi bremzes un nav paspējusi apskriet trolejbusu, lai paskatītos, vai neviens nav trolejbusa aizmugurē.
3. Krāsots auto
Nepatiku pret kādu var izrādīt dažādi – arī mēģinot pārkrāsot auto. Šādā gadījumā lieti noder KASKO apdrošināšana.
4. Čupiņa krājies
2005.gada jūlijā Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē, sadūrās piecas automašīnas, turklāt braukšanas ātrums bija tik liels, ka spēkrati pēc sadursmes viens otram uzbraukuši virsū. Par laimi, cietušo negadījumā nebija.
5. Sesks garāžā
Kāds "Baltas" klients saņēma KASKO atlīdzību par bojājumiem, ko viņa garāžā stāvošai automašīnai nodarīja uzkrituši priekšmeti - tos bija izkustinājis sesks, kurš bija pamanījies iekļūt garāžā.
6. Izraksts no KASKO atlīdzību pieteikuma:
"Notika CSN, kas bija pieteikts LR Ceļu policijā un ātrā palīdzībā. Man, braucot ar a/m "Honda", ieskrēja uz ielas gājējs. Rezultātā man bail braukt ar auto, kas ir manā darbā nepieciešams. Lūdzu izmaksāt man kā kompensāciju par morālo zaudējumu LVL 3500.00".