Vienmeer esmu bijis klasiskaas piedzinjas piekriteejs, bet nu beidzot esmu sapratis ka 4x4 ziemaa ir way to go
Liidz ar to kaa lauzhamais pirms ziemas auto tika iegaadaats bmw 525ixs, kuram gan meenesha laikaa salauzu kaarbu
Liidz ar to izturiibas probleemas un katastrofaalais jaudas truukums ir mani paarliecinaajis, ka pa leeto ieguut sakariigu 4x4 auto nevar, bet nu aakjis ir luupaa. Taa nu pamazaam vaacu informaaciju par potenciaalajiem kandidaatiem un pagaidaam izskataas, ka STi ir vissakariigaakais variants. Auto tiktu lietots sniegainaas dienaas kaa arii situaacijaas, kad plaanotajaa marhsrutaa ietilpst grantene. Respektiivi ziemaa aptuveni ikdienas auto, bet nu daudz braukts netiek un paareejaa gada laikaa tiktu izbraukts dazhas reizes meenesii. Liidz ar to interesee reaala pieredze, cik videeji meenesii jaareekjinaas remontos ieguldiit un cik biezhi kkas nomirst, vaajie mezgli utt. ja tiek braukts reti bet taa no sirds? to ka pateerinsh ir daudzpadsmit litri apzinos un ar to reekjinos, bet interesee tieshi remontu izmaksas.
aaa un skatos driizaak uz to STi, kas naaca pirms mikimausha, budzhets vareetu buut liidz kaadiem 8000ls
jau ieprieksh paldies par atbildeem!