Tātad tā, draugi, kolēģi, domu biedri un visi pārējie Subaru fanāti un manjaki!
Varbūt sākotnēji izskatīsies pēc absolūta informācijas un jautājuma murga, bet tomēr ceru, ka sapratīsiet, ja kaut nedaudz iedziļināsieties jautājuma būtībā. Ceru uz pieredzes bagātiem padomumiem un argumentiem, un, ka ar tomātiem un olām neviens uzreiz mani nenogalinās.
Lieta šāda - kā jau subjektā minēts, topika galvenais varonis ir Subaru Impreza GT. Mans jautājums varbūt gan ir ne tik daudz, cik par tehnisko pusi, cik par būtību kā tādu, bet noteikti, ka ir saistīts arī ar tehniskām lietām un specifikāciju. Pieļauju, ka attiecīgā modeļa īpašniekiem arī varētu būt ko piebilst vai arī ko palasīt, ja vien kāds kaut ko spēs pateikt.
Kā es līdz šim nonācu? Labs jautājums..., bet šodien tiku novests līdz "baltajām pelītēm", jo dažādu iemeslu dēļ jau kādu laiciņu mēģinu izpētīt Imprezas vēsturi. Kāpēc man tas ir svarīgi, noteikti sapratīsiet pēc kāda laika, bet šobrīd stāsts ne par to.
Sākšu ar vienkāršāko (kas arī visa pamatā) - vai kāds var norādīt uz kādu oficiālu informāciju par to:
- kas tieši ir Subaru Impreza GT un vēl vairāk - no kurienes ir izdomāts mīts par to, ka eksistē kaut kāda jubilejas versija šim modelim? Nopietni
- kāpēc un kas tieši vai netieši norāda uz to, ka tādai jubilejas versijai ir vairāk Zs nekā standarta turbo motoram? Kas vispār var apliecināt to, ka tā saucamā jubiļeika eksistē?
- kur var atrast informāciju par eiropas modeļa turbo Imprezu (specifikācijas, versijas)?
- kas liecina par to, ka Impreza ir Eiropas versija (vai tāda vispār ir ) un kā to pareizi sauc?
- kāpēc GT?
Uzreiz palūgšu šo visu nemaisīt kopā ar Japanese-spec, UK-spec vai USA-spec modeļiem. Par tiem viss ir skaidrs. Šeit nav runa arī par JDM Subaru Impreza WRX versijām (kuras by default nāk no dzimšanas Japānā), tāpat arī par visiem speciālizlaidumiem kā Series McRae, Catalunya, Terzo, 22B, RB5, P1, UK300, STi Type-UK, WR1 vai visiem S sērijas modeļiem. Arī par tiem viss ir skaidrs.
Lūdzu izpaužamies uz pilnu katušku! Gribu dzirdēt tautas gudro viedokli vai arī tas saucās - nogaliniet mani maigi...
Ceru uz sapratni un atsaucību! Jau iepriekš paldies.
P.S. ES MĀKU LIETOT GOOGLE UN ZINU, KAS TAS IR