tolx rakstīja:Rudzons rakstīja:Kaa Turbo subaariem var noteikt, vai dzineejs burbuljo vai nee? jo vinjsh jau pats par sevi taisa blju blju blju...
vai man uz sava liekaas ka taisa to burbuljoshanu vai tas ir deelj karstaa gaisa araa, ( shodien araa ljoti vasariigs laiks biija, sutonja) nevaru saprast... mosh jaasaak ir ar sveceem, taas neesmu veel mainiijis kopsh ir manaa iipashumaa... vai vispaar buutu gaitaa kaadas izmainjas ja vinjsh nedaudz burbuljotu?
Ko tu domā ar burbuļošanu? Nestabilus apgriezienus?
Sveces um svečvadus samainīt vajag jebkurā gadījumā.
tur jau taa lieta ka apgriezieni staav smuki tukshgaitaa, burbuljojot domaajams ka lekaatu, nez, bet ataisot kapotu nedaudz minimaali pavibree arii dzineejs, seezhot mashiinaa ariii juut ka nedaudz uzsit to vibraaciiju ljoooti minimaali, cauri bundzai arii, man kaa vecim, kursh ari sho to saprot par autinjiem, liekaas ka taa nav jabuut, skukjis nepamaniitu.( tas taa,lai saprastu to vibraciijas minimumu te) varbuut ka taa ir tikai mana iedoma ka burbuljo, ka sistu kaads svechvads cauri, kautkaa taa, nezinu ka lai veel izstaasta par subariem, bet man jau liekaas ka taa ir tikai mana iedoma, jo pienjemts ka subaari baigi biezhi luuzt un tapec mekleeju vainu kuras nav, ( draudzene arii to pashu saka visiem autinjiem mekleeju vainas kuru nemaz nav ) meeginaashu kautkad iefilmeet, mozh tad varees kaads foruma lietotaajs iekomenteet situaaciju..