Rastaklad rakstīja:Negribu uzbazties, tacu man liekas, ka labak ir uzstadit zinamu, aprobetu jaunako sistemu, neka pagaidam LV nepielietotu agregatu. Bus daudz vienkarsak ar apkopi. Runajot par benzinu, pildos reizi 2 menesos 20l. nu labi, lielaja aukstuma reizi menesi, kad katru ritu sildiju autinju. Bez tam LV vel joprojam ir daudz vietas, kur ir maz gazes uzpildes kantori, tacu benzintanki ir visur. Gazes uzpildes stacijas tikai Riga un Rigas apkartne un ari ne visas, strada diennakti. Parasti no 7.00 -22.00. Lidz ar to, tomer ir forsi, ka ir "zanacka", ja gaze beidzas. Un pat visos minusos auto uz gazi nesildits parsledzas uz gazi apmeram pec 3-4min. Ka vienigo degvielu gazi esmu LV redzejis - Zamboni ledus tirama masina. Ar karburatoru. Vienigais minuss bija, ka aukstuma (kad Arena notiek koncerti, Zamboni tur ara) sudigi lec un saudijas no rita. BET pat, ja tu uzliksi tadu sistemu, saubos, vai LV pieejama gaze bus pietiekami kvalitativa. Diemzel ir problemas un atseviskiem tirgotajiem regulari, pie tam ne tikai ar kvalitati, bet ari ar uzpildes spiedienu. Tas nav biezi, bet vienreiz saskaros, kad beru virsu, parsledzas uz gazi. Vairakkart. Zvaniju Heinriham un prasiju, kas par lietu. Sis uzprasija, kur pildijos un pateica, ka tur slikts spiediens kompresora. Aizbraucu u ta ari bija, vecais taisnojas, ka sen jau esot pieteikts remonts, bet ka neremonte, ta neremonte. Ja esmu pareizi izpratis gazes maisijuma butibu, tad paikam butans ir tas, kas padara to maisijumu jaudigaku, gaistosaku utt., bet ir ari dargaks. Parejo saprotat pasi.
es pilniibaa apzinos probleemas, kas var rasties. taapeec es arii neesu ar mieru braukt un uzstaadiit shaadu iekaartu lietuvaa, jo tad man katras probleemas gadiijumaa naaksies treilereeties uz lietuvu... betnu, es neredzu jeegu uzstaadiit stipri viduveeju gaazes iekaartu, ieguut iespeeju uzcept vaarstus, ieguut papildus svaru mashiinai, uzmaniit 2 dzineeja vadiibas sisteemas un taa kaukaa... manupraat es nenobraucu tik daudz, lai springtu par baiso ekonomiju uz degvielas pateerinju.
par slikto kompresoru un taa spiediena neesamiibu gan peec reaalas tuftas izklausaas tur to gaazi tur spiedienaa, kad taa kljuust shkjidra, un tad taadu arii pumpee. un skaita shaadas sashkjidrinaatas gaazes litrus. ja kompresors nespeej saspiest gaazi, tad tev iepildot saskaitiis ljoti maz un tavs auto gaazes balons nebuus pilns. ja tev kautkaadaa veidaa ir iepildiijushi 30l gaazes, tad vinji tur ir. ar vai bez pusbeigta kompresora.
par maisiijumu - propaans ir gaistoshaaks, bet atdod mazaak siltuma kaa butaans. butaans savukaart sashkjidrinaas pie ~0C atmosfeeras temperatuuraa, taapeec taa lietoshana ziemaa ir ierobezhota. taapeec "vasaras gaaze" ir "jaudiigaaka".