man ir viens bedu stasts, kad man konkreti galvu sachakareja ruukonja un kautkadi pabrizham sitieni (nelieli). kadu pus gadu chakarejos. un aukstumaa kautkas afigeni sitas (bet tikai kad vees paliek)
man bija paris gadus atpakalj rx300, melns, smuks nu dikti. patika. dzeltens adas salons, zashebis viss karoche
nu bet ruuc hoth tresnji, kaa moshvichaa...
aizbraucu uz pareizo vietu. piekare uz galda.... viss chikiniekaa
savaac kopaa, testdrive, nu sitaas blaviens, un ruuc tapat. nu ja klients nav apmierinats, jamaksaa nav fakeri
savacas gudrinieku padome atkal (nesaukshu taas iestades nosaukumos) - laikam gultnji varetu tadu troksni taisit. ja taa, tad jamaina - nomainiju kreisas puses gultnjus. nu jaa, liekas ka mazak bet ruc. (jus negribat zinat cik tie maitas nopleesa)
jamaina labaa pusee, nomainiju. nu labaak, tipa. bet ruuc. * aizm. jamaina visa stupica ar iepresetu gultni, tada nu konstrukcija tipa, cena - stratosfeera. (starpcitu, man viena tada vel garazha metajas, laba, ja nu kadam ievajagas).
ble ruuc. sitaas/.
nu, veel varetu tipa sisties prieksh amortizatoru atbalsta gultnji. nu, janomaina.
bljin. ruuc, sitas, besi araa.
nu.. kas vel varetu buut?
aa, prieksh lielajos plaktos drusku kustaas bukses, varbut tas to troksni kas sitaas taisa (kad vesaks paliek). fak fak. janomaina plaukti. (taa ari bija hunj kas sitaas, kad saka braukt vai bremzeja),
.... bla bla bla. taa ari murgi turpinajaas (sitieni pazuda, rukonja plaika)
vienreiz ar vienu dzivnieku pasidelka bija. tam sudzos. shis saka - a tev riepas, pasties. teici plauktus mainiji, gan ka izdilums rievains/divains, tas ari to rukonju taisa.
karoche - rezultataa riepas bija totali divainas un ruuca... vot taa vot, losharas.... (vajag macet ari sevi kritizeet un atcereties savas kludas un no tam macities un pastastit citiem). riepas bija jaunas, pec ziemas uzliktas. un laikam paris meneshos "izriivejaas"
visi tie gulnji, atbalsta mesli u.c. sikumi, nerunajot par darba izmaksam, kads paris gadus vecs golfs
p.s. neprasiet cik tas auto teree degvielu! stienis ir ekonomisks, tochna.