Šodien izčakarēja pa 93 db + vēl kas ir pats fascinējošākais, par to ka aizmugurējā spoilerī nav stopņika. Kad divas nedēļas atpakaļ taisīja spoileri (AMT), kurš maksāja sākumā 150 LS, bet pēc tam 310 (krāsošana+ uzlikšana utt) tika piedāvāts +stopņiks pa 230 Ls !!! no kura , manuprāt astronomiska cipara dēļ par 20cm lampiņu, laipni atteicos, sakot ka esmu redzējis subrus ar tādiem spoileriem bez stopņikiem un ir OK.Man viņi piedāvāja stopņika vietu aiztaisīt ar orģinālu zaglušku, kas nebūt slikti tagad neizskatās (protams par papildus samaksu ).
Labi, pofig pa db uzlikšu atpakaļ uz TA original. Tikai interesē kā TA var iziet ar zirnekli un taisno trubu???Ja man ir gan katalizators+ viens rezonātoriņš pa vidu un tāds pussporta taisnais bundulītis galā.Un kad pieiet viņam klāt ar db mērāmo jau rāda 83 db (pašam ir darbā, ja kādam vajag welcom).Un vēl dodu 99 % ka original bunduli uzliekot pārsniegs pieļaujamos 80 db..... Tāpēc ka subaru ir ļoti dobja skaņa pati pa sevi.Un pamērot šodien darbā 1,6 dīzeļus ,un vēl visādus mēslus, uzgāzējot jau bija tuvu 80 db.....
A vot ko darīt ar bremžuguni toč nezinu. Negribas ne pirkt pa 230 Ls , ne griezt rimi nopērkamos stopņikus iekšā spoilī pa kuru tikko samaksāju 310 LS....
Paldies par uzmanību, vnk baigā škrobe ka veči csdd nejēdz kas ir mašīna un piepi... visādiem sīkumiem, varbūt kādam ir kāds vārds sakāms mierinājumam.