Sveicināti, pirms ko rakstīt protams izmantoju opciju SEARCH un uzraku šamo TE bet man gļuks ir mazliet savādāks.
Braucam vis ok tiki piki ar 98 WRX RA, iedegas lampiņa CHEK ENGINE un nodziest, reizēm 5sekundes reizēm 5 min. a reizēm vari slāpēt- šķilt un tāpat viņa deg, pagaidam ~ 3-10 min un atkal viss ir kārtībā. Piemetām auto pie kompja un uzrādija ka Gaisa masas mērītājs (noveicās jo tieši tad kad bijām uz stenda iedegās tē pretīgā cedele CHEK) Kad lampiņa deg MAX abaroti iet lidz akurāt 5.5 tūkstoši. Lampiņai nodziestot varam vērt lidz debesīm- tas ir kļūdu viņš neaceras. Iepriekš biju saskāries citām mašīnām ar gaisa mērītāja devēja problēmu bet cik mans stulbais prātiņš atminas tad ja gaisa mērītājs salūzt tad salūzt lidz galam, nevis pats no sevis saremontējas. Radās doma moš viņā kāds svešķermenis nonācis nu eļļa, smiltis vai kas tur, bet aci uzmetot neko neredzēju. Kā viņu var tīrīt, skalot mazgāt berzēt gadijumā ja man redze sūdīga? Vai arī tas ir normāli ka nobeidzīes dačiks šitā uzvedās? JAC par jaunu prasa ~190Ls +3x nedēļas gaidīt. Bet negribas maksāt ja īsti nav zināms vai šitais ir metams miskastē vai nav.
Moš ir idejas padomi ko iesākt?