Maija rakstīja:TheKid rakstīja:Laba diskusija pavērsusies. Kādam sāpe...
Enīvei, Zais jau minēja, ka šoreiz mūsu ekipāžai gāja diezgan švaki, bet ir tā kā ir. Jebkurā gadījumā, ja gribat lai saku godīgi, tad mans viedoklis par pasākumu ir šāds - nezinu kāpēc, bet man šitais izksatījās pēc konkrēti lobēta pasākuma attiecīgām ekipāžām..., un ne jau tāpēc, ka mēs neuzvarējām. Katrs pats par šo teikumu var iedarbināt savu fantāziju. Neizplūdīšu vairāk. Lai paliek. Ja kļūdos, tad lai piedod visi, kuri to uztvēra personīgi.
Starp citu, nezinu kāpēc fakts par to, ka kāda no ekipāžām bija atradusi dalībniekiem izsniegto karti itkā "pazaudētu" mežā, tika ātri vien notušēts, jo nu padomājiet taču mīlīši tā nopietni..., kā attiecīgā ekipāža varēja nokļūt līdz finišam bez kartes, bez visa ar ko bija jādzīvo, lai vāktu punktus... ? Kaut kā es nepamanīju rezultātu sarakstā kādu ekipāžu, kura tika diskvalificēta... . Domu uztvērāt?
Pats pasākums kā tāds man ļoti patika. Atkal bija foršas idejas, kuras aizņemties. Izdomāts un noformēts ļoti OK. Cepuri nost!
Kid, precizēšanai. Es vienkārši nepiefiksēju, bet vai tā komanda, kura finišēja bez kartes, finišēja klasē ar vai bez gps?
Ja klasē bez gps, tad Tava iebilde ir aizdomāšanās vērta, ja klasē ar gps, tad nē, pieļaujams, ka visi visus datus atzīmēja gps vai laptopos.
Bez sāpēm, bet par korektiem secinājumiem
Nav ne jausmas, kādā klasē tā bija, bet neviens jau neatzinās un šī tēma ātri noklusa... . Man gan nešķiet īpaši svarīgi vai tas bija ekipāžai ar gps vai bez, jo neticu, ka tā vienkārši esot gps pie rokas, bez kartes, kuru deva dalībniekiem, varētu normāli izpausties un risināt uzdotos uzdevumus..., kur nu vēl finišēt...