Labdien!
Varbūt mazliet netipiski no manas puses, bet tomēr atļaušos Jūs uzrunāt un sarosīties
Tātad, kādu laiciņu atpakaļ - šī gada pirmajā kluba sanāksmē tika apspriesti vairāki jautājumi, t.sk., jautājum par to, kā lai mēs pievēršam sev uzmanību lielākām cilvēku kopām, kā lai kļūstam redzamāki un dzirdamāki (šeit netiek domāts izpūtēju troksnis tirdzniecības centru daudzstāvu stāvvietās). Un tad manā personā izskanēja viedoklis, ka mēs (t.i. - Subaru Power klubs) pārāk maz ko daram sabiedrības labā (ironiski, ne? ) Bet anw - es uzskatīju (un joprojām tā uzskatu), ka mēs tomēr pārāk maz iesaistāmies sabiedrībai svarīgos pasākumos - piemēram - labdarības kustībās un pasākumos, publiskās akcijās utt. Un tad man piedāvāja uzņemties ko nebūt no tā visa un es tagad riskēšu un aicināšu Jūs visu uz vienu šādu pasākumu
Pasākums saucas "Lielā talka 2011", kas notiks visā Latvijā šī gada 30.aprīlī no plkst.9:00 līdz 14:00. Kas tas ir es nepārstātīšu, jo domāju, ka visi zin, bet ja nu kāds vēl nē, tad var ieskatīties http://www.talkas.lv.
Man tad ir šāds jautājums (var uztvert arī kā uzaicinājumu) - vai mēs varam uztaisīt paši sev rekordu un savākties kopā ar ģimenēm (vai bez, vai kopā ar draugiem vai kā savādāk) zem Subaru karoga un skaisti kādā Latvijas vietā "notalkot"? Tai nav obligāti jābūt Rīgai, nebūt nē - varam doties uz kādu Latvijas nostūri un uztaisīt Subaru troksni ar visu kolonnu tur, bet arī parādīt, ka mēs mākam ne tikai skaļi braukt un piesārņot gaisu, bet mākam saudzēt dabu un paņemt grābekli rokā.
Nu lūk - tas īsumā par to - vai mēs to gribam un varam. Ja no Jūsu puses būs atsaucība, es apņemos to visu novest līdz galam. Šeit arī droši variet rakstīt priekšlikumus un iebildumus. Varbūt kāds no Jums arī jau zin kādu vietu, kur mēs varam doties vai tieši otrādi - nedoties, jo tur nebūs vairs nevienam vieta.
Tā kā laiks nav daudz, tad padomājiet par šo savlaicīgi.
Nu tad ko - mēs varam?