improman rakstīja:ar skatu no malas:
lūdzu neapvainoties un nelikt banu!
Pagaidām vēl neesi pelnījis...
improman rakstīja:cik šeit esmu palasījies, sapratu, ka esat reģistrēta biedrība ar iestāšanās maksām un biedru naudām. diemžēl man nav ne jausmas kāda ir biedrības budžeta bilance utt, bet uzskatu...
STOP! Arī es uzskatu, bet šobrīd bilance ir - Pasīvs = 0 <--> Aktīvs = 0... Un tas viss pateicoties jaukajiem, aktīvajiem kluba biedriem. No dirsas katram jau ārā nevilkšu...
improman rakstīja:...ka šādi kluba (biedrības) PR pasākumi būtu jāsedz no biedrības puses (iespējams, ka valdei par to jālemj). būtu taču forši, vai ne?
Bet protams, ka būtu forši! Vai ne?
improman rakstīja:iespējams arī interese no savējiem būtu lielāka.
No šiem ****** vēl iegūt interesi? Nu nezinu, nezinu... . Ir sajūta, ka šobrīd nevienam vairs nekas neinteresē, izņemot sava krāna garums, kurš jau sen vairs nav tik garš kā dažam labam pašam šķiet...
improman rakstīja:protams dalības maksa nav nekāda astronomiskā summa un samest pa pieciem vai vairāk cilvēkiem nav problēmu.
Bet protams, ka nav problēmu! Vismaz man točna nav, bet ir tādi, kuriem ir problēmas ar personīgo ES, kas nozīmē problēmas visā pārējā...
improman rakstīja:piedodiet, ja te kvankšķu kā lauku duksis uz aizejošu vilcienu (kaut kā mazliet aizķēra šī tēma)
O, jā! Tici man! Arī mani ir aizskārusi šī tēma un ne tikai...
improman rakstīja:P.S. Boulingu nespēlēju.. jo Limbažos vienkārši tāda nav!
Tieši tāpēc ir jābrauc uz Rīgu!