Čau visiem!
Esmu nieka 17 gadus jauns un jau laicīgi domāju par sava pirmā auto iegādi..
Tātad pagājušā gada augusta beigās tika iegādāts mans pirmais auto par sakrāto naudu.. No sākuma stostijos un nezināju uz ko, lai tā īsti skatās.. Tika aplūkotas vairākas bmw automašīnas, tā saucamās ''žurkas'' un tika uzmesta acs vienam audi (burbulim),taču neviens tā īpaši neiepatikās, bet tad tepat ss.lv tika pamanīts tieši šis subaru Impreza 97.gada ar 1.6 motoru par ļoti sakarīgu un saldu cenu, Tad nu laidām apskatīt auto un jau uzreiz tas ar kaut ko lika sevi iemīlēt..
Automašīnai protams,ka bija vairākās vietās defektiņi un korozija, bet nekas tāds par ko vajadzētu izmisīgi stresot..
Tad nu tāds auto izskatijās dažas dienas pēc iegādes, tikai ar 2iem zaļiem diskiem
Jau tajā pašā ziemā subaru tika iemēģināts ziemā un subaru noskūpstija priedes, bet nekas traks.. Liels paldies vairākiem subāristiem,kuri uzreiz apstājās pavaicāja vai nevajadzīga palīdzība un vai paši neesam cietuši,kuri arī pateica,ka nekas traks subaru nav noticis un,ka viss ir taisāms..
Rezultātā tika nomainīts motora pārsegs un viena priekšējā lampa.
Un jau tepat nesen subaru tika gatavots savādākam izskatam, tika iepirktas dažas detaļas un auto tika gatavots krāsošanai, personīgi man neuzrunāja rūsa virs priekšējā stikla, bet tas tika veiksmīgi likvidēts.
Automašīna pēc krāsošanas tika ''nedaudz'' aplīmēta un tā nu subaru izskatās tagad!