Sakaraa ar to, ka dziivojot Norveegjijaa, un esot shiis valsts pastaaviigam rezidentam, ir nepiecieshams auto, kas ir regjistreets shajaa valstii.
Taa kaa esmu 100 un vairaak % paarliecinaats par japaanas autobuuvi un par SUBARU markas tehnisko paaraakumu jebkuraa zinjaa un veel piedevaam teicamo izturiibu, skats, protams uz sho marku.
Kaapeec Foresters... Manaa galvinjaa ir zinaama nenoteiktiiba par visu, tamdeelj gribeeju auto, kuraa varu iekraameet visu savu iedziivi ar vienu piegaajienu. Kaa arii tuurisma utml izbraucienos der nolaizhami seedeklji.
Protams, jaapeerk ir tikai un vieniigi turbo automashiina. BET. Shajaa valstii tas ljoti atsaucas uz objekta cenu (ap 2 reizes daargaak) un arii uz paareejiem sezonaaliem un tekoshiem maksaajumiem.
Taapeec manaa galvaa ausa ideja par neturbo forestera pirkshanu, kuraa peecaak tiek ielikta STI impreza, un jautaajums atrisinaats.
Taa nu, vakaros paarlapojot vieteejo sludinaajumu piedaavaajumu, vienaa vakaraa pirms guleetieshanas uzgaaju neticami leetu piedaavaajumu bez motora. Peec 15 minuuuteem auto bija mans. (kaa peec tam izraadiijaas, sludinaajums bija ielikts pirms 2 minuuteem un es biju pirmais zvaniitaajs)
Taa nu devos 550km uz lielpilseetu km peec sava rozaa korallju kraasas auto -
Motors (daljaas) atradaas bagaazhniekaa ar visaam daljaam.
Taa kaa shis notika par aatru, tad es veel nebiju gatavs ieguldiities imprezaa, noleemu ziemu izbraukt ar atmo auto.
Saaku mekleet motoru LV. Atradu divus, bet vienu bija eertaak savaakt, jo tas bija paardaugavaa, vaardus nesaukshu.
Motors atceljoja liidz manaam rokaam.
Peec kaada laicinja kjeeros klaat ielikshanai, tachu aplauzos, jo iepluudes kolektors nedereeja uz galvaam.
Sheit vecaa motora galva -
Sheit - jaunaa motora galva -
Risinaajums - jaaliek galvas no vecaa motora.
Saliidzinaaju visus elljoshanas kanaalus utml, un secinaaju, ka vajadzeetu dereet, ar jaunaam bliiveem.
Sheit darbagalds un uzticamais paarvietotaajs
Tad nu sasuutiiju visaadus labumus no ebaja.
Paarskruuveeju galvas, protams, ar dino-atsleegu
Ak jaa, njemot nost kreisaas puses galvu, dabuuju pilnas acis ar... uudeni. Kaa jau man likaas, "tikko no mashiinas iznjemtais" motors bija staaveejis kaadu laicinju aaraa bez sveceem.
saliku virsuu paareejo, ar neatsveramu paliidziibu no parauga fonaa
un liku iekshaa.
Godiigi sakot, nav vienkaarshi salikt motoru un ielikt to mashiinaa, absoluuti nezinot, kura skruuve buus kur
Un, (*^%$$)(*)*(_)(##$^ , tik gruuti gaaja motors uz kaarbas virsuu, ebbbaaaal.
Bet nu, peec kaada laicinja jau ar motoru -