Jāiemet man a beidzot
Ieķēru šo aparātu 2008 (traknajā) gadā, 2005. gada WRX ar PRODRIVE paku, kad paņēmu bij nomaucis 62 tk un visi pa LV, jo pirku no perekupa. Cik varēju izzondēt iepriekšejais sainieks bij iemainījis shamejam pret 5to mku. Skatījos šo un citus aparātus jau sen, jo meklēju atbilstošu auto jau kādu pusgadu, un gribēju, kā jau visi, zilu vai melnu bet traknajos pat par to ka subis original zils prasija lielaku cenu Hvz, cik zinu, tad ir kadi 260 zirgi, bet to grāmatā izlasīju laikam viens no retajiem subariem iekš LV, kurs nebija bliezts, tik cik prieksejais bampers pārkrāsots. No apakšas skatoties gan varēja rredēt, ka ir gāzts. Un sākās interesants posms mana subaru dzivē, jo iepriekšējais auto bija a3, ar 1.8 l 125 zs
Neko īpaši čiņijis neesmu, tik cik parastās lietas, kalodkas, bremzu diski, ellas, Sveces, sajūgs utt. ( Gandrīz visas darbības veiktas pie Taimers). Uzlku kyb ultra sr. Ir jau visādi plāni, ko tik nevarētu ielikt aparātā, bet tā, man liekas, var ieiet ārprāta un bezgalībā, beigās arī bankrotā
Atziņa skojoša: Pirkums labs, jo pat braucot 2.5 gadus, pēc darba pieejot pie auto ir prieks tajāiekapt
Un protams visi tie plusi un adrenalīns, ko var izbaudī ziemā un ne tikai