sveiki, jau 2 nedēļas manā īpašumā ir subaru impreza 2.0 automāts, 04.03.1997...bildes ielikšu vēlāk, jo tās ir palikušas uz portatīvā datora, šobrīd aktuāla problēma termostats, ja pagaišnedēļ vislaik bija auksts, tad šobrīd vislaik karst, šodien centīšos dabūt vēl kādu, man veicas ar šiem loriņiem ...nju bēt iet super, un vēl, kad mazāk jāpiedomā par pārslēgšanos, īpaši pilsētās ....vairāk es izveidoju šo topic'u, lai uzdotu savus neaptēstos jautājumus un nepiekakinētu forumu ...tā kā auto ir jāpārkrāso, (buktes, švīkas, korozija utt.) tad ir doma pirms šī procesa tikt pie GT priekšējā bufera, varbūt kāds var piedāvāt, un ko sakat par http://www.tuning.lv piedāvāto?..visi saka kaka, bet tad paši nopērk un i ko mājās darīt - apstrādā pusfabrikātu līdz pilnībai ...varbūt kāds var padalīties, cik maksā kvalitatīvi poārkrāsot impru? man piedāvā par 650-700ls tad vēl i nepārvarama vēlme sev ziemssvētkos uzdāvināt r16 lietos, tad būs pavisam smuks ...pagaidām es esu devis mīļvārdiņu "miskaste" ..jo tik daudz jāčakarējas ap šo vāģi, skaties, kur gribi uz šo auto, visur jāpieliek roka
cik maksā diagnostika partnerī?