Mans Scoobys ir dzimis tālajā 1996. gadā, kaut kur kādā no Japānas pilsētām un jau no dzimšanas viņš bija nolemts izsūtīšanai uz kādu no eiropas valsti. Radītāji viņam bija iestādijuši standarta 2.0 sirsniņu ar mazu turbīnīti arī standarta (TD03). Kad šis iekārojamais un mīļais radījums nonāca manā īpašumā viņam jau bija veiktas dažas ķirurģiskās iejaukšanās, kā rezultātā zvēriņš bija ticis pie nedaudz lielākas turbīnītes (TD05) un maza zirneklīša (Chip) vienā no galvenajiem orgāniem, un arī pie nedaudz resnāka diametra izelpošanas sistēmas. Tad es viņam veicu vienu mazāku plastisko operāciju lai viņu nedaudz atjauninātu un šī gada pavasarī viņam pienāca kārta otrai, bet nu jau nopietnākai plastiskai operācijai kuras rezultātā zvēriņš ieguva šādu paskatu kādā vīņš ir redzams šodien. Tāpat arī tika padomāts kā vel vairāk atvieglināt viņam elpošanu un tika uzstādīta jau 76mm izelpošanas sistēma nu jau vissā garuma. (Kakumei) Un tad jau arī bija kārta ieelpošanas sistēmai, kurā tika demontēts vecais resperātors (gaisa filtrs) un tika uzlikts jauns bez liekas gaisa pretestības. (Apexi) Ir veiktas arī konkurentu atbaidīšanas ierīces nomaiņa uz jaudīgāku (gredy BLOW-OFF). Nu pagaidām tas ir viss ko es atceros par savu mīļo dzīvnieciņu vārdā Scooby.
P.S. Ja vēl ko atcerēšos tad papildināšu.
Ar cieņu: Vviks