Tad nu es arii noleemu padaliities ar saveejo Subaaru... vairaak piesaista GC8 modelis, jaunaakiem arii nekaada vaina nav, bet jau no mazotnes piesaistiijis ir tieshi shis modelis,laikam deelj Rallija... kaa arii specifiskais BU BU BU, tad nu viss beidzot tika atrast labs kandidaats prieksh maniim..
Subaru Impreza 2000 Turbo. ( nosaukums radies tikai prieksh anglju tirgus) braukaaju jau kaa 2 meeneshu...
Autinjsh ir 1998 Gada izlaidums... 2l. Turbo EJ20G dzineejs, Izcili zilaa subaaru kraasaa, saulee pilniigi aciis patiikami duraas.. bildees nav tas kas dziivee.. ir jau protams shur tur pa ruusinjai, burbuliitim, kaa piemeeram uz arkaam,bet nekas beediigs nav..
tad nu, esmu arii jau saacis izbaudiit subaaru stikjus un nikjus, ka shim prasoties peec lielaakas uzmaniibas nekaa citiem autinjiem.. esmu jau paspeejis nomainiit degvielas suukni, degvielas filtru, gaisa filtru, apsekojis degvielas trubinjas jo biija suuce radusies...
bremzhu diski uzlikti ir Brembo razhojuma....
jo shaadus bremzhu diskus priekshaa es nebiiju redzeejis ilgi...
abi divi taadi biija, skavas arii nebiija labaakas, vadiiklu vispaar araa nevareeja dabuut, pat ar sishanu nee.. taapeec biija taada shmuce vinjiem, naacas vienu skavu njemt no Legasy, dereeja viens pret vienu, jo no Imprezas shrotaa neatradu...
uz reiz ir cits skats un cita bremzeeshana, vismaz bremzeejot stuuri araa no rokaam nemet..
ir veel viena saape, kaa jau rakstiiju citaa sadaljaa, bet braukt var ar to saapi, tas braukshanai netraucee, vienvaard sakot klokjis neatlec atpakalj vidus poziiciija no kreisaas puses, jo vaina ir aatrumkaarbaa iekshaa, ar kulisi un mekaanismu kas iet liidz kaarbai ar to nav nekaada sakara, to izpeetiiju... kaaarba stradaa lieliski, nekaada vaina nava, deelj viena suudinja tochna kaarbu nost necelshu..
tas pagaidaam viss...
gribaas protams shaadus taadus apgreidus, kaa piemeeram aizmugurejaas lampas nomainiit uz STI vai RA modelja. shitiem paaraak daudz orandzjaas kraasas ir.. ja kaadam metaajaas, var piedavaat..