Es nu ar tad būšu beidzot sadūšojies un pievienojis kādu savu bildi ar melno stieni.
Doma par subi dzima jau sen, kad pirmo reizi tika pasmeķēts (btw ar to ar kuru tagad vizinās useris snpz )
Pilnpiedziņas ēra man sākas ar veco labo Audi 90Q '85g, auto nebija slikts, pat paspēja manās rokās piedzīvot tād vecu labu lietu kā iAuto tūrisma ralliju. Tad nu laikam ejot un tehnisko ķibeļu dēļ (audi sākot pūt pie sētas), tika sadomāts ka vajag ko jaunāku un tehniski stabilāku. Pirmā doma bija par šada paša gada WRX modeli ar chiptuningu - attiecīgi to pašu stieņa zirgu daudzumu (auto bija pēc avārijas, bet pie uzticamiem cilvēkiem savests uber labā stāvoklī). Diemžēl kredītiestādei šis mans pirmais modelis nepatika , kā rezultātā dažādu čakaru rezultātā tika iegādāts šis konkrētais auto.
Nācis no Šveiczemes - ar vietējā puikas tjūningu - regulējami amortiņi, atsperes, blows, standarta jauda - 265 turbo megakāmji. Auto neesot redzējis grants ceļu (kas pēc auto apskates arī tika apstiprināts), to šķiet mēs mainīsim!
Uz doto brīdi plānots pabeigt auto atgriezt oriģinālajā augstumā (nepatīk man sēdināti auto).
Tad nu nedaudz par bildēm:
Pirmās bildes no stāvietas - 20min pēc auto iegādes!
Bija maziņš izbrauciens cauri visai EU - poļos savu sexīgumu parādīja vējstikla gumija (auto nav bijis sists - vai ne ) par laimi līdzi bija arī kaste ar štrumentiem - makgaiverene (melnā) izpalīdzēja ka vai nu tik!
Salons - stock
Māksla manā izpildījumā
un te ar
īpašās pazīmes
Nākamo reizi kad saņemšos lielo dūšu, sniegšu foto ieskatījumi kā mums gāja pie UK labākajiem Subaru speciālisitem - Scoobyclinic.com
http://www.scoobyclinic.com/
P.S.: ja kādam latvju bāleliņam ar subāri UK vajag perfektu servisu, tad šī ir īstā vieta!