Nu chau visiem. Esmu JJ88, vairaak vai mazaak esmu zinaams japcar.lv sabiedriibaa, bet takaa, paris meeneshus atpakalj tika iegadaats Subaru markas automobiilis, izdomaaju ka dereetu arii sheit pieregjistreeties, jo angljiem, ir kaut kaads forums, bet nu taads, ne iipashi eerts, un laikam angljmotorvaloda man nav arii taa speciigaaka... taapeec, ja vajadzees kaadu padomu luugshu jums. P.S Nokopeeju sho no Japcar.lv , jo esmu paarak slinks lai sho visu parrakstiitu pats velreiz. Kaadu dalju varat arii nesaprast, bet tas nekas.
Atceros ka vel pirms paaris meneshiem, traki centos uzrakstiit savu aprakstu, par toreizeejo 8 Evo, ko gandriiz izdariju, ja vien kad bija uzrakstiiti 70% , nebuutu kkas nochakareejis, un viss teksts izgaisis, kopaa ar lapu, ko es protams nesaglabaaaju, sarakstijis biju auzaas daudz...
Taatad, uz doto momentu, esmu parvietojies kopaa ar visaam naudas, biznesa un citaam lietaam uz UK, sheit tomeer tie cipari paldies dievam ir lielaaki, un nav arii vairs patstaviigas leekaashanas no LV uz RUS, LTU , EST kas uz beigaam un celjaa shausmiigi kretineeja.
Taatad, pie pasha aparaata. 2006.g Zils Subaru Impreza Wrx Sti. Panjeemu pa diezgan letaam naudaam, bet nu , apdroshinaashana sheit Uk gan nav medusmaize, un ja braukshu kadreiz atpakalj uz Lv, tad shii noteikti nebuus taa mashiina, kurai es butu gatavs maksaat naudu par stures likshanu uz otru pusi...
Jauda: 320Zs 370Nm (Prodrive Kits)
Kraasa: Orgjinaali Zila
Nobraukums: 45tukst. juudzes
Vecais saimnieks nekaadas dizhaas modifikaacijas shim Stienim licis nav, bet pa shiem gadiem saglabaajies ir ljoti labi, pienjemsim kad ieseedos shajaa mashiinaa, bija juutama atshkjiirba , neka taada pasha gada Latvijas Stieni, te laikam vinjiem nav tik daudz to iespeeju kur vinjus jaat... bet shaa vai taa, ir liels truukums organismaa pec Evo, jo tomeer, kaut arii Evo bija 2 gadus vecaaks, par sho pashreizeejo Stieni, tomeer sirdi sildija vairaak... Cereeshu ka ar sho Stieni sadziivoshu labi un jau peec kaada laika (naakosha gada saakumaa) vareetu jums atradiities.
btw - diezgan pretiigi ir saakt braukt ar stuuri labajaa pusee... man vismaz ljoti kretineeja saakumaa, tagad jau ir ok.
Driizumaa atradiishu fotograafu, kas sho Stieni safochees pa skaisto, jo pagaidaam ir paaris ziepju trauku bildes... Izsakaam viedokljus, paarmetumus, varbuut kaadus ieteikumus ko un kaa
Pagaidaam tuvakaa doma ir nomainiit benkjus uz kaut ko patiikamaaku, savadaak tie orgjinaalie Sti seedeklji man galigii nepatiik.