Tāāā, nepagāja ne pusgads kopš iegādes (februāris 2009), kad beidzot saņēmos, un iepostoju šeit arī info par "savu aparātu".
Tad nu īsi:
* Impreza WRX
* 2005. gads
* tātad acīmredzot 227 HP (nedaudz gan atšķiras dažās lapās lasītais)
* pulkstenis rāda nobrauktus 70tk km
* nācis no amerikāņiem (ja tic gudriem cilvēkiem - un es TICU! ) - laikam jau tāpēc piederumu klāstā ir gan koņģiška, gan kruīzs
* joprojām ir palicis tāds pats, kāds tika iegādāts - BEZ nekādiem uzlabojumiem/izskaistinājumiem u.c. jaukām lietām
* oriģinālie R16 diski ar ziemenēm stāv garāžā un gaida sniegu, šobrīd uzlikti Pirelli diski un vasaras čības uz R17 - tas arī laikam vienīgais, kas nosacīti ir "darīts" pie auto
* PATS GALVENAIS - neeeeenormāli PATĪK!!! Tas attiecas gan uz interjeru, gan eksterjeru, un kur nu vēl - BRAUKŠANA!!!.. (jūtos savaldzināts )
Neliels papildus info AP un PAR 'lietu':
* plāni mainīt/uzlabot/darīt IR, un joprojām ir.. Diemžēl, LielĶezai ir DIVAS 'sejas' - no vienas puses, tā padara auto CENAS pievilcīgākas, bet no otras puses - tā nedaudz liek pievilkt spārnus turpmākajiem fantāzijas lidojumiem. Bet nekas, gan jau..
* šis ir mans pirmais Subārs - bet nu jau esmu pārliecināts, ka NE pēdējais! Līdz tam uz ielas atskatījos uz kārtējo bu-bu-bu 'urkšķi', tagad - pašu no mašīnas ārā dabūt nevar - var vnk gāzt un gāzt, un gāzt..!
* attiecībā uz braukšanu, - par braukšanu ZIEMĀ vispār nav ko muti dzesināt!! - protams, kā diena pret nakti, salīdzinot ar bezpiedziņām!! (ar kādām līdz šim visu savu apzinīgo mūžu esmu pārvietojies), bet arī vasarā - dinamika un urkšķis-burkšķis ir ļoooti patīkami.. (pie dinamikas gan ātri pierod - kā pie visa labā, un nu jau prasās VĒL!..) Kopumā - auto SAVALDZINA, un kas svarīgi, - valdzinājums - pretēji kā cilvēciskās attiecībās dažkārt - visu laiku tikai PASTIPRINĀS!
* attiecībā uz piedalīšanos rallijos un citos sačos - neesmu vēl tādos piedalījies. Varbūt, ka tikai pagaidām..
* tā kā biedzot esmu saņēmies arī pats ko uzrakstīt, domāju, ka no novērotāja lomas turpmāk pāriešu darbīgākā/aktīvākā statusā. Cerams, neviens neapvainosies par muļķīgiem jautājumiem forumā..
* un visubeidzot - līdz ET sanākšanām ARĪ vēl neesmu ticis (t.sk., šodien - ja notika), bet nu, arī to apņemos labot!..
Katrā gadījumā, NEKĀDU šaubu nav (ja šo lasa kāds, kas vēl tomēr šaubās) - SUBARU RULLZZ!!!..
(ilustrācijai - pāris bildes klāt..)