Tātad sveiki visiem. Arī es esmu iestājies,nu jau teiksu beidzot Subaru kluba. Subaru man jau ir patikuši jau no bērnības,tapēc šis ir bez maz vai kā dream come true. Pastāstīšu nedaudz par sevim un auto vesturi. Pirmais manā īpašumā 17 gadu vecumā nonāca Audi A3 ar 1.8 Turbo dzinēju. Kā jau pirmā mašīna,gāja jautri jaudas tai mazajai bundžai bija pietiekoši,patika mašīna,bet ātri vien apnika FWD,tapec A3 tika pardots. Nākamais mana īpašuma nonaca E46 328 BMW nebiju baigais BMW fans,bet gribējās RWD, un godigi sakot ļoti ātri iemīlējos BMW patika gan pati mašīna,piedziņas veids u.c aspekti. BMW liekas ka ir kaut kāda dzīvigāka dvesele,un bmw aizrava vairak par audi tā ar BMW nobraukaju aptuveni 2,5 gadus līdz izlemu pardot un pakapties vel uz ko jaunāku. Variantu ko ņemt nakamo bija daudz,sākot ar E65 745 un W211 e-klasi,beidzot ar CLK klasi un, protams,subāriem Tā nu uzdūros Legacy Outback 3.0 šampanieša krāsas 3.0 benzinam ar 180kw. uz noskrejiena 286k,ar servisa gramatu un visiem autonama papiriem utt. Tikai šodien viņš tika iegadats,un tagad rakstu Izbraukts aptuveni ~250km, iespaidi forši pagaidām,patīk piedziņa un motors. Vēl kas aizrāva ir Subaru salons,nedomaju ka viņš bus tik pilns ar touchscreen ekrānu,elektro un apsildamiem beņķiem,lielo panoramas lūku,cd changeri,navigcacija utt.. Bildes centīšos rīt ielikt un pa gaismu safočēt
Tā kā ar Japāņu mašīnām nav bijusi darīšana,gribeju pavaicāt kam būtu japievērš uzmaniba? Vai ir kādas raksturigas slimibas vai ipasas vietas kuram japievērš pastiprinata uzmaniba? Subaru priekš manis ir jauna pasaule,viss tas dzinejs un visa uzbuve kā tāda. dzirdeju,ka pat sveces esot grūti viniem nomainit. Vēl kas manai mašīnai īpašneks teica ka pretslīde ir atslēgusies. Kas pa vainu isti viņš nezinaja,vai nu kāds elektro bloks vvai kas. Bet ABS strādā,tapec tas tā dīvaini
Paldies ja kāds izlasīja šo rakstu līdz galam Gaidisu ieteikumus un padomus