Sveiciens visapkārt.
Tad nu beidzot ir iegrozījies tā, ka esmu kļuvis par subāra īpašnieku. Līdz šim arī iepriekš ir bijuši japāņi, ne tās sliktākās atsauksmes, tad nu pienāca laiks arī "pareizajai piedziņai"
Īsumā par auto:
2000. gada sedana bundža, 2.0 atmo dvēsele, viss diezgan parasts stock (nu cik nu man zināms un redzams) OMP stūre un izplūdē kaut kas mazliet tur meistarots, lai skaņa patīkamāka.
Stāvoklis vizuāli šur tur skrāpējums, šur tur ruslans lien ārā, bet caurpuvis it kā nav. Tehniski: motors nepuņķojas, kārba ok, piekarē pagaidām arī it kā ok viss.
Pagaidām mega diženo vīlēšanas un šķūnēšanas plānu nav, bet ar laiku gan jau radīsies lielākas vai mazākas idejas
Braukājos kādu pusotru mēnesi un līdz šim izdarītais:
- Samainīta motorā eļļa un filtrs
- Jaunas sveces
- Gaisa filtrs
- Nogāzēts pie lietotāja scooby ar 4. paaudzies iekārtu
- Sadauzīts viens disks un līdz ar to subārs ticis pie citām tupelēm
- Nomainītas priekšējās stabilizatoru atsaites
Tuvākajā nākotnē plānotie darbi
- Izpūtēja remonts (kaut kur pa vidu pūš garām un izklausās pēc moskviča šobrīd )
- Zobsiksnas komplekts (bet pagaidām nevar vēl saprast, jo aukstam motoram vienu laiku bija ne pārāk laba skaņa - tā kā metāls pret metālu sitas, nu ķipa dzenis... tad nu bija bažas, ka tas motors tāpat ilgi vairs nekalpos un pieņēmu, ka nu ja nu arī plīst tā zobene, tad tāpat jau motors bēdīgs, a ja nu nomainu to zobeni un pēc mēneša tāpat izbeidzas motors, tad ar bēdīgi...pagaidām braucu kā ir. Labā ziņa, ka tas dzenis aukstam parādās arvien retāk, bet, ja jau reiz ir bijis, tāpat nekas diži labs tur nevar būt...
- Dzinēja aizsargpanna (orģinālā izbeidzās - visticamāk AL darinājums taps)
- Mazliet apkarot aizmugurējās arkās un uz durvju kantes esošo "brūno"
Vismaz pagaidām plānots ar šo auto kādu laiku braukāt, patīk pašam arī šo to paskrūvēt, palabot, līdz ar to sagribējās arī savu topiku izveidot, lai viss vienuviet sakrājas.
P.S. spriežot pēc uz spoguļiem esošajām uzlīmēm - tad auto kādreiz jau ir bijis "šajā saimē" - varbūt kādam ir kāds interesants/noderīgs info, ko varbūt arī es gribētu (moš arī negribētu ) zināt?