Girc2222 rakstīja:Smieklīgi uzskati te dažiem-ja ieraugi kādu subāru, tā jāsveicina vai jāstājās lai aprunātos, kaut redzi viņu pirmo reizi!:)
Man šobrīd subārs ir kā ikdienas t/l, izmantoju gan kā ikdienas pārvietošanās līdzekli, gan darba vajadzībām, jo otra mašīna pievīla kārtējo reizi.. Neizbraucu ielās ar mērķi satikt kādu subāristu lai pasmaidītu viņam vai pasveicinātu!!!
Tas ka nepasveicinu katru subāru kas ir uz ielas, nenozīmē ka man galvā sakāpis!!!
P.S. Jaa, "Lett", braucu katru dienu gar Podniekiem un Tavs RA tur stāv regulāri, liekās ka kustini viņu 1x nedēļā
Kustināts tiek, tikai ne pa dienu ikdienas vajadzībām bet pa vairāk pa vakariem vai nakti relaksācijas nolūkos. Vidēji menesī nobraukāju ar viņu 1500 km, nav daudz varbūt, bet nav arī tā ka tikai reizi nedēļā izbrauktu.
Nevajag tagad arī domāt ka es tev baigi kaut ko pārmetu, nu saprotu taču ka ne visi vēlas te sveicinātes vai pļāpāt ar kaut kādiem svešiniekiem, vienkārši lielākā daļa subāristu ir ļoti komunikabli, tapēc sveicinās un ar vēlmi dalās stāstos par saviem subaru piedzīvojumiem
Turbo imprezas ir ļoti specifiskas automašīnas kuras pērk cilvēki ar ļoti specifiskām vēlmēm, kopīgas intereses parasti rada interesantas sarunas
Tev ir vienīgais STi rajonā neskaitot manējo, tapēc arī esmu ievērojis un uzrakstīju komentāru. Skaists tev viņš ir un skaņa super