Sveiki, esmu ''svaiga gaļa'' šinī forumā.
Tātad, nesen iegādājos šo spēkratu. Izbraucu pirmos metrus un ļoti iepatikās šis auto. Vadāmība super, jauda priekš stock mašinas ir ok, stingrs un stabils. Paticis Subaru jau ļoti sen, no padsmit gadiem, bet tā sanācis ka visu laiku braukāju ar diagnozes auto BMW (nē, neesmu atsaldēts bembists), vnk tā bija sanācis, jo patīk drifts un klasiskā piedziņa - TAČU, pilnpiedziņa tomēr ir kas cits un kā jau teicu, ļoti patīk kā subaru ''vadās''. Gaidu ziemu jau,lai varu izbaudīt pilnpiedziņas priekšrocības. Arī dēls, kas tikko iemācījies runāt, saka: ''patīk bubārs''
Par pašu auto:
Pilnīgs stock 2.0 turbo vagons. 1998. gads.
Tuvākie plāni:
Sataisīt izplūdi (atbrīvoties no rezonatoriem) Nejautājiet kāpēc, vnk tā gribu.
Pārtaisīt pēdējo bunduli, savādāk viņš stāv, vai pareizāk sakot, karājas kā opim kaut kas uz pus sešiem
Jānotonē logi - kāpēc? Vienkārši, nepatīk braukt akvārijā.
Palasot jūsu forumu, un konsultējoties ar jūsu biedru un manu ''čomu'' - ''janiska'', sapratu, ka gribu aizdzīt viņu pie lietotāja ''taimers'', ja nemaldos. Gribu, lai kāds paskatās, kas un kā tur ir, to mēģināšu ar viņu vēl sarunāt, ja viņš tagad lasa, tad nu jau zin pirms vēl esmu sazvanījis - protams par atlīdzību, jo ieteica man tieši viņu.
Ko vēl pastāstīt, nezinu, lai runā bildes..
Esmu atvērts arī kritikai protams, bez tās jau nekur man liekas neiztikt.