rex_saugerty rakstīja:Par regulāciju runājot. Didzi, cik reizes tu esi mainījoos durvis mašīnām? pieļauju,ka nulle. Bet gadijumā, ja esi. Tad man ir dikti žēl tavu loģisko saprašanu, jo iebkuram normālam cilvēkam būtu jāsaprot, ka durvis regulējās. Un ja tev ir čābīgi ar atmiņu, varu atgādināt, ka esmu virsbūves reemonta jomā dziļi iesaistīts. Bet laikam tev bankā strādājot ir tomēr dziļākas zināšanas par virsbūvēm.
Es saprotu, ka esmu aizskāris tavu ego, bet tāpēc nevajag visiem izrādīties, ka esi mega kruts. Ir tev kruts vadības bloks, malacis. Tas ir tikai apsveicami. Bet tas nepadara tevi par baigo specu, tas padara tavu auto labāku. Ceru ka saproti mani. Reiķinies, ka par "ķēmu" attiecīgās kompānijās var dabūt arī bietē. Bet jā, varbūt centies neizrādīt sevi no sliktās puses.
Bezjēdzīga diskusija, saregulē manam GC8 un šim lietotājam durvis, tad ņemu savus vārdus atpakaļ, kamēr to neesi izdarijis, tikmer bullshit.
P.S. Pec crasha taisiju savu auto loti labaa kantorii, kur pateica, ka prieksejas durvis GC8 neregulejas.