Sveiki, lieta tāda, ka budžets ir 2000ls, gribu uz ziemu nopirkt pilnpiedziņu, patīk subaru, mašīnu nepērku idkienas braukšanai (jo ikdienā man ir darbs, kurā man ir darba auto) bet gribu tīri savām izpriecām vakaros un nogales, varbūt piedalīteis ari kādā krūmenē, tā, ka budžets nav liels, tad saprotams, ka tas viss tika isavam priekam nevis par medaļām. (labi braukt tāpat vispirms jāiemācās, jo uzskatu sevi par iesācēju).
Šodien biju apskatīt vienu atmo 2.0. šobrīd vēl nav sniega, kā jau jūs nojaušas (latvijā palikušie). tāpēc man ir gŗuti spriest, jo pats arī izbrraucu, taču biju gaidījis ko vairāk (ir aizdomas, ka jauda būs pa īsu, taču ziemā neesmu braucis ar atmo 2.0)
Otrs varriants ir uz nākamo gadu ņemt uzreiz sti , jo budžets attiecīgi būtu uzaudzis stipri lielāks, bet man girbās pašaut vaļā, pamācīteis jau šogad.
Jautājums ir sekojošs - vai ir vērts tērēt naudu? Auto vispār izskatās kopts, vismaz vizuāli un arī salons, tā, ka uzsist gaisā, to nebūs grūti pēc tam, tāpēc man baigās pārdomas šobrīd. uzlēkt augstāk par 2k diemžēl arī šobrīd iespēju nav un ziema jau klauvē pie durvīm.