Tad nu tā, mīlīši!
Lieta tāda un apstākļi sekojoši! (c)
Ir zināmas aizdomas, ka klīst baumas par to, ka strauji, nepieklājīgi un pat nepiedienīgi tuvojās tie saucamies svētki, kuri nesaprotamu iemeslu dēļ atkārtojās gadu no gada.
Tik pat zināmas aizdomas ir par baumām, ka mūsu biedrīši gribētu šajā te sakarā iedzert kādu kopīgu alus/vīna/karstvīna/šņabja/viskija/šampānieša vaikāviņutursauca kausu.
Ta kā mūsu tomēr nelielajā pastāvēšanas laikā ir dažas lietas, kuras varbūt nedaudz līdz galam nav sakārtotas (... un lai piedod man ZS laikā visi par to un par maniem grēkiem ... ), tad, ņemot vērā arī totālo laika trūkumu, neko grandiozu mēs pasākt nebijām spējīgi, jo rociņas pa īsu... , BET..., galīgi tas piemirsts un pamests gluži novārtē arī nav!
Kas notiek? Ir tā - izskanēja jau te dažādas versijas par iespējamo kopā savākšanos (t.sk. arī ekstrēmi kopīgo braukšanu pie dabas krūts kādā mežā, atrodot eglīti ap kuru varētu dejot indiāņu garu piesaukšanas dejas ). Izteicu arī savu viedokli (nedaudz ) par šo un to, kā arī pieminēju LIDO Krasta - Vislatvijas kopīgo pārēšanās māju, BET... un atkal BET. Sazvanīju, parunāju un sapratu, ka tas mums neder. Īsumā - norezervēt vienkārši galdus (vietu, kur sasēsties visiem kaut nedaudz kopistiski) tāpat vien nevar. Ir jārezervē vietas vai nu restorānā (3. st.) vai arī alus pagrabā. Restorānā apkalpošana pie galdiem un cita ēdienkarte (kā rezultātā arī cenas), alus pagrabā klāj galdus ar attiecīgi tam paredzētu menu, kas maksā Ls 25 no cilvēka. Un vēl - man domāt, ka tas viss bija jādara laicīgāk... Un vispār - mums to vajag?
Tad nu tā! Savākties vēl reizīti pie kopgalda un paskatīties uz visiem vecajiem un jaunajiem mūļiem vēl vecajā gadā esmu noteikti PAR!
Tāpēc varbūt šajā topikā izsakam priekšlikumus par iespēju nobīdīt vienu express ZS un JG pasiģelkinu. Ar vārdu priekšlikumus šeit domāju:
- varbūt kādam ienāk prātā kāda cita vieta (kafe/bārs/restorāns/bistro), kurā varētu salīst neliela čupiņa ar mūsējiem kaut ko kopīgi uzēst (kaut gan parasti tā čupiņa nemaz tik maza nesanāk... );
- daži priekšlikumi attiecībā uz datumiem (zinu, ka prasot visiem, pie kopsaucēja nenonāksim, bet varbūt tomēr...);
- īsāk - idejas, varianti, iespējas, utt., blā, blā, blā...
Laika, kā vienmēr, nav! Vajadzēja jau vakar! Tāpēc iztiksim bez šiem komentiem.
Nu, tad?!