Labdien, Zanda!
Mani sauc Armands un rakstu sakarā ar Tavu sludinājumu avīzē “Laba”. Tu rakstīji, ka Tev patīk spēlēt badmintonu, dziedāt un, ka Tu vēlētos sarakstīties ar 8-13 gadus vecām meitenēm. Beidzot esmu saņēmies Tev rakstīt un, kaut ari neesmu meitene, uzskatu, ka mums varētu būt kaut kas kopīgs – dziedāšana, popielas un vēlme sarakstīties.
Tā kā tagad jau esmu Tavs vēstuļu draugs, uzskatu, ka toreiz – 1996. gadā nebiji īsti godīga pret sevi – Tu jau toreiz gribēji sarakstīties ar puišiem. Mans augums ir 1,86m, svars 95kg un es gan esmu godīgs pret sevi – skatos Eirovīziju, Dziedošās ģimenes un nekādu vainas apziņu neizjūtu.
Vispār man patīk dzīvnieki un dzeja. Te būs mans svaigākais dzejolis. Pats nezinu kāpēc, bet dzejoļus parasti rakstu tikai par dzīvniekiem. Šoreiz par antilopi:
Antilope, ko tu proti?
Sava sulā vārīties…
Antilope, ko tu proti?
Spārdīties un ārdīties…
Šis tāds īsāks un ne tik labi izdevies. Ko Tu par to domā? Vai Tu, Zanda, raksti dzeju? Vai esi godīga pret sevi?
Pēc maniem aprēķiniem šobrīd Tev ir 21-22 gadi, tātad Tev noteikti ir viedoklis par daudzām lietam pasaulē. Gribu uzdot Tev dažus jautājumus.
1) Vai Tu tici reinkarnācijai?
2) Vai Tev ir bijis tā, ka gribas raudāt, bet pati nezini par ko?
3) Ko Tu domā par seksu līdz laulībām?
4) Ko Tu gribētu uzzināt par mani?
Vispār man iet labi, bet esmu nedaudz bēdīgs, jo nesen krusttēvam aptīrīja dzīvokli. Kaut kādi gangsteri – bet viņš pats vainīgs – bija sasities ar kaut kādu padauzu no Salaspils. Kad satiksimies pastāstīšu sīkāk (tās nav vēstuļu sarunas).
Gaidīšu Tavu atbildi! Vēstulei esmu pievienojis marku un aploksni, lai Tev nav jātērējas.
Lai Tev veicas ar dziedāšanu un badmintonu. Esi kāda Tu esi!
Ar cieņu,
Armands Švabre