Tāda lūk intrasanta informācija man ir ienākusies :
No: Edgars Kruze (subaruclublatvia.lv)
--------------------------------------------------------------------------------
Čiw!
Subaru Club Latvia pasākums 24.11.2007. Gada jubilejas, atklāšanas, labdarības!!!!!!!!
Nju par pasaakumu nedaudz siikaak.
Aicināti tiek arī viesi, kuriem ir Subaru, piedalieties un esat ar mums Arī Subaru klubi!!!
12:00 pulcēšanās pie Hansa Bankas centrālās ēkas Saules akmens
12:30 mašīnu izvietošana 1 stāva klientu stāvvietā un kopīga bildēšanās
13:30-14:00 izbraukšana uz pasākuma norises vietu 333 trasi ar policijas eskortu vienotā kolonnā pa Rīgu.
14:30-15:00 reģistrēšanās braucieniem un dalīšanās grupās
15:00-19:00 sacensības dažādos braucienos un apbalvošana
19:00 Valdes runa, kūkas griešana + ēšana
19:30-12:00 gatavošanās tālākam braucienam uz atpūtas kompleksu "Smilgas" un dzimšanas dienas svinību atzīmēšana pirtī ar džakuzi, karaoke un iespēju arī nakšņot uz vietas viesnīcā. Pieteikšanās iepriekš!!!! Vai man uz meilu sandra.binder@inbox.lv vai''seit draugos, vai numurs 28834373.
Līdzi ņemam draugus, radus, sievas un vīrus bērnus arī, protams.. (var arii nevienu neņemt līdz ) un aiziet
Ņemt dalību pasākumā var ar Subaru, piedaloties sacīkstēs ieejas maksa 10LVL, skatītājiem 5LVL. Bērniem līdz 10 gadiem ieeja brīva. Visa savāktā naudiņa tiks ziedota Bērnu namam nepieciešamo preču iegādes veidā.
Laipni lūgti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Neskaidrību gadījumā noteikti var rakstīt man, zvaniit 28834373!
Visi, kuriem aizrauj Subaru, tak jāuztaisa kārtīgs pasākums!!!!!!!!!!!!!!!!!! Subāristi, nju draudzējamies tak, autinji pilna Latvija
Info var nodot tālāk, kam ir Subaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!