INGO rakstīja:neveelos neko noD...st vai sabojaat. Es, tā pat kā visi pārējie, veelos tikai paliidzeet, Kid, ja domaa, ka nesalasiisies varam daliit siikaak un meeginaat piesaistiit vairaak daliibniekus, bet vaitad taadaa gadiijumaa nesanaaks tas pats
vai 20 A/M 2 klasees - klasee 10 A/M
vai 30 A/M 4 klasēs - klasē 7.5 A/M
ar tik maz A/M klasee uzvaras garša nav tik salda
Galvenais ir neiebraukt miinusos (ja sponsori neatrodas).
Teorētiski, jā. Bet, dalīt STi savā klasē būs tas pats 3-7.5 mašīnas uz klasi, kur kā jau minēji, uzvaras garša nav tik salda.
Vēl padomāsim par tādu lietu - ne visi mūsu foruma lietotāji braukā ar Subaru. Piemēram, ir tādi, kuri to kādreiz darīja, bet nu vairs nē (uz kādu brīdi, piemēram). Kāpēc viņiem liegt piedalīties?
Vēl pastāv arī tāda versija (un tici man), ka ne visi grib savu Subaru, kurš, piemēram, ir kā konfekte, salauzt tieši tik stulbā veidā. Daži atrod lētāku veidu ar ko izplosīties un šeit pārmest katram par to es netaisos, jo tā ir katra personīgā darīšana. Vai tas nozīmē, ka viņš automātiski tiek svītrots no potenciālajiem balvu īpašniekiem?
Nākamais - kas varētu būt īpaši slikts ļaut piedalīties citu klubu a/m? Personīgi es (un pašlaik diemžēl laikam tikai vienīgais) domāju par kluba reitingu un popularitāti. Tad nu lūk, šī ir viena no iespējām. Un vēl, man būtu tikai patiess prieks paskatīties kā kāds ar evušku vai lūciju, tieši tāpat kā ar Audi Quattro iz.... kādu no Subāriem.
Es arī tikai diskutēju, tāpēc nothing personal. Man protams patīk, ka veidojās diskusija. Personīgi man gribētos, lai tomēr pasākumu varētu uztaisīt pa skaisto, tātad tas nozīmē finanses. Ja es prasītu visus izdevumu tieši no dalībniekiem, tad tu pats saproti, ko tas nozīmē, bet, lai tieši tāpēc piesaistītu kādu atbalstītāju, ir jādejo arī viņa dziesma.
Ir arī pēdējais variants - vācamies ziemā tie, kuri var savākties uz ātro attiecīgajā week-end'ā un slidinamies. Lēti, interesanti, ātri. Ja kādu sarunāsim, tad varbūt kāds paņems laikus, varbūt kāds tos iepostēs forumā, jo varbūt kādam tas interesēs. Ir taču arī tāda iespēja un nevajdzēs saspringt uz kaut ko skaistu.