facex rakstīja:Nevarētu teikt, ka bieži, bet ir.... no stāvēšanas mēdz sprauslas ielipt ciet stāvoklī - tad tur var ar trejdeksni dancot riņķī un dūmā nedabū. Tāpat mēdz sprausla neaizvērties - tad pārliešanas pazīmes, motors klibo, atgāzes kosmosā.
reizēm tas viss uz brīdi ārstējas ar "paklauvēšanu"... bet nu tas tā - 50/50 - ja sprausla aizaugusi ar degvielas nogulsnēm , maz būs līdzēts.
izklausaas ka kautkas liidziigs man ir, spiezhot griidaa neatkariigi pie kura roba, sajuuta ka kautkur kautkas aizkjertos motoraa, takaa paraustaas visu laiku, ( pat gruuti paskaidrot) blakussedetaajs nejutiis ja nav saprashanas par autinju, bet es ka shoferis, un ar rubiishanu par autinjiem juutu to raustiishanos, vairaak ristishanaas varetu buut, tukshgaitaa stradaa labi, ap 700-800 apgriezieni, bet kas nepatiik, apstajoties katru reizi, piemeram pie luksafora, sajuutu taadu kaa degvielas, izpluudes gaazu smaku, ta ka rakstiiji, nesadegushu degvielu.. mozh paarlejaas, kaa mineeji.. braucot to smaku nejuutu... ik reizi kad auksts pielaizhot, baigi nosmird peec degvielas.. tas aromaats man ir katru riitu.
es saprotu ka vaina var buut simts un viena..