Tad nu tagad tā!!! Vēlos atkal mirkli uzmanības!
VISI saspicē ausis, rokas, kājas un pārējās ekstremitātes , jo vēlos jūs nedaudz iepazīstināt ar to kādas šausmas jūs sagaida, ja vien jūs paši to vēlēsieties.
Ir pagājis jau krietns laiciņš kopš šajā sadaļā īsti nekas jauns nav parādijies, bet soliju taču, vai ne?
Esmu nedaudz atvilcis elpu no pēdējiem aktuālākajiem notikumiem. Esam jau gandrīz aizmirsuši par izcīnīto Ziemas kausu un tā grandiozo noslēguma balli, tāpēc ir pēdējais laiks likt jaunu bildi iekšā, jo ne tikai es pats trinos nepacietībā, bet zinu, ka arī daudzi no jums gaida TO... , TO, kas liks mums ieiet azartā, TO, kas ļauj mums savākties un priecēt acis par notiekošo, TO, kas dzen cauri mūsu asinīm adrenalīnu, kutina vai izbeidz nervus, TO bez kā tomēr mūsu dzīve nav pietiekoši interesanta vai sarežģīta. TAS ir pasākumi, kuri ļauj mums uz brīdi iejusties sportista lomā, kas tomēr daudziem tā arī paliek neizsapņots sapnis.
Tas, ka jau kādu laiciņu esmu klusējis, nebūt nenozīmē to, ka nekas nav ticis darīts. Tieši otrādi! Uz šo brīdi ir gandrīz pilnībā skaidrs TAS. Ir daudz domāts un spriests par to kā būtu, ja būtu, ko darīt vai nedarīt vispār un, ja darīt, tad kā izdarīt vislabāk... .
Dāmas un kungi!? Ļaujiet man JŪS iepazīstināt ar TO - Subaru Power Club Mini rallijs 2008!
JĀ! Esam nolēmuši parūpēties par to, lai katram no jums ar savu standarta automašīnu būtu iespēja izbaudīt tieši to, ko ietver sevī vārds Rallijs. Un ticiet man, šis vārds nenozīmē tikai un vienīgi gāzšanu pa dopu. Šis vārds ir ļoti skaļš, bet ne visi izprot šī vārda visdziļāko nozīmi. Ja arī izprot, tad ne visi ir pamēģinājuši, un, ja IR pamēģinājuši, tad reti kurš to grib pārtraukt.
Šis topiks ir paredzēts, lai visi interesenti varētu uzdot jautājumus tieši par tēmu. Lai es varētu jūs informēt par to, kas notiek vai notiks.
Tātad! Jau nākamnedēļ sāksim gatavot 1. posmu, kura norises datumus vēl pagaidām atklāt nav iespējams. Protams, tas ir ļoti cieši saistīts ar pietiekami saspringto autosporta vasaras grafiku. Kā jau mums visiem zināms tad īpaši vasaras periodā ir grūti atrast kādu brīvu nedēļas nogali, tāpēc ir jārēķinās ar to, ka kādam no pasākumiem būs jāpārklājās, bet protams, ka centīsimies to darīt saprāta robežās.
Kas attiecas uz sacensību formātu - kā jau minēju - rallijs standarta automašīnām. Rallijs vārda vistiešākajā nozīmē!
Ja nedaudz sīkāk, tad - automašīnā pilots un stūrmanis, starts ar laika kontroli, brauciens pēc leģendas, ievērojot režīmu, uz nākamo laika kontroli (LK), nokļūšana līdz PS startam, kur notiek brauciens uz ātrumu, pārbrauciens uz nākamo LK un PS, distances kontrole utt. Vai nav jauki? Ja kāds kaut ko nesaprata, tad tas ir TAS - rallijs. Kā arī ir padomāts par to, lai šāda veida sacensības būtu pieejamas visiem. Tātad jebkuru citu, ne Impreza, modeļu īpašniekiem nav jānolaiž rokas, jo formāts pilnībā atļaus jums konkurēt visu starpā.
Kas vēl? Nu jā! Noteikti netiks arī aizmirsts tas, kas visiem tik ļoti patika vēl no ziemas posmiem - auto orientēšanās. Arī šāda disciplīna būs! Tieši kādā secībā un kādu posmu ietvaros, par to nedaudz vēlāk.
Tātad lūdzu sekojiet līdz informācijai!
Kopējais Nolikums tiks publicēts nedaudz vēlāk attiecīgā sadaļā. 1. posms jau drīz. Arī šīs sacensības tiks skaitītas ar kopvērtējuma tabulu, kurai, man domāt, šoreiz jau būs pavisam cita vērtība. Ceru līdz gada beigām uztaisīt kā minimums 4 posmus. Neizpaliks individuāla posmu apbalvošana kā arī kopvērtējuma apbavošana.
Starp citu - šie pasākumi nebūs tikai un vienīgi Subaru mašīnām, bet visiem interesentiem, kuri grib TO pamēģināt - izmēģināt ralliju no pašiem pamatiem.
Ticiet man, tas IR interesanti!
P.S. Jautājumus uzdodiet šeit, ja tādi būs...